10 зіркових мам, які зробили ЕКО: Лера Кудрявцева, Крістіна Орбакайте, Анжеліна Джолі та інші

Хто із зарубіжних і вітчизняних знаменитостей народив дітей завдяки екстракорпоральному заплідненню: фото і подробиці.

Якщо раніше проблеми із зачаттям були майже вироком для бажала народити першу дитину пари, то тепер процедура штучного запліднення приходить на допомогу все більшій кількості бездітних сімей – і дарує їм радість батьківства.

Але до послуг ЕКО звертаються не тільки прості пари, для яких недоступна сама якісна медицина, а й забезпечені зірки. Про зарубіжних і вітчизняних знаменитостей, чиї діти народилися завдяки екстракорпоральному заплідненню, піде мова нижче.

Анжеліна Джолі

Ми знаємо одну з найкрасивіших сімей Голлівуду (хоч вона і розпалася) – між Бредом Піттом і Аджеліною  Джолі – ще й як вельми багатодітну. Двоє з малюків пари, Нокс і Вів’єн, були зачаті саме за допомогою ЕКЗ.

Новонароджені Нокс і Вів'єн
Новонароджені Нокс і Вів’єн

Через пересадки відразу декількох ембріонів нерідко народжуються близнюки – тому ніхто не здивувався двійняшкам. Анджеліні тоді було 33 роки, і надалі вони з чоловіком робили ще кілька неуспішних спроб ЕКО, але після операції з видалення яєчників наступні діти Анджеліни можуть бути народжені вже хіба що за допомогою сурогатного материнства.

Нокс і Вів'єн Пітт зараз
Нокс і Вів’єн Пітт зараз

Дженіфер Лопес

У шлюбі з Марком Ентоні Дженніфер Лопес довгі роки не вдавалося завагітніти – поки в 39 років не зважилася на штучне запліднення. Після цього на світ з’явилися Мак і Емма, які радують батьків і дали їм зрозуміти всю красу виховання малюків. Дженніфер дуже дякує сучасній медицині за таку можливість і підтримує її розвиток.

Дженифер Лопес с двойняшками Эммой и Маком
Дженіфер Лопес з двійнятами Еммою і Маком

Джулія Робертс

До досягнень репродуктології в сфері штучного запліднення зверталися і Джулія Робертс – з їх допомогою вона змогла народити двійнят Хейзел і Фіннеас. Зачати природним шляхом у них з оператором Деніелом Модером не виходив ні до двійнят, але після  молодший син Генрі теж з’явився на світ завдяки ЕКО.

Двійнята Джулії Роберт - Хейзел і Фіннеас
Двійнята Джулії Роберт – Хейзел і Фіннеас

Кім Кардашян

За допомогою екстракорпорального запліднення свою другу дитину народила Кім Кардашьян – історія її відвідування клініки і невдалих спроб ЕКО висвітлювалася в режимі реаліті-шоу всього сімейства. На жаль, незважаючи на те, що зачати їй вдалося за допомогою сучасної медицини, та не змогла вберегти телезірку від постійного поганого самопочуття: Кім не раз зізнавалася в інтерв’ю, що друга вагітність була найгіршим періодом в її житті. Така відвертість не знайшла підтримки публіки і тільки привела до звинувачень знаменитості в невдячності.

Кім Кардашьян з дітьми
Кім Кардашьян з дітьми

Кортні Кокс

Штучне запліднення допомогло стати мамою зірці телесеріалу Кортні Кокс – з його допомогою їй нарешті вдалося народити дитину після викидня і діагностованих гінекологічних проблем. На жаль, незважаючи на бажання самої Кортні, ще одного поповнення в її родині не сталося – після народження дочки вона пережила ще сім перерваних вагітностей. Але для актриси дуже дорога її наявна дочка і вона рада тому, що доля подарувала їй можливість піклуватися хоча б про одну дитину.

Кортні Кокс з донькою
Кортні Кокс з донькою Коко

Ніколь Кідман

Ніколь Кідман ніяк не вдавалося народити від красеня Тома Круза – серед пліткарів ходили чутки, що актриса зовсім не може мати дітей. Але після 40 років пара нарешті зуміла зачати дитину. За допомогою штучного запліднення з’явилася на світ донька Кідман і від другого чоловіка на ім’я Сандей, а молодшу сестру Фейт в новому шлюбі виносила вже сурогатна мама.

Діти Ніколь Кідман та Кіта Урбана
Діти Ніколь Кідман та Кіта Урбана

Амаль Клуні

У дружини Джорджа Клуні, правозахисниці Амаль довгий час не виходило завагітніти від актора-красеня, поки вони не звернулися до послуг екстракорпорального запліднення. Вже в 2017 у пари народилися двійнята – дочка Елла і син Олександр.

Амаль Клуні з двойшянкамі Еллою та Олександром
Амаль Клуні з двойшянкамі Еллою та Олександром

Евеліна Бледанс

З російського шоу-бізнесу до ЕКО довелося звертатися провідною Евеліні Бледанс – процедура частково відбувалася буквально в рамках телеперадачі «Прямий ефір». Вона вирішила народити і виховати малюка чисто заради себе – адже в постійних відносинах на момент вагітності вона не перебувала – і трохи відволіктися від активної роботи.

Евеліна Бледанс під час ЕКЗ. Дитина не народився, на 5-му місяці стався викидень м
Евеліна Бледанс під час ЕКЗ. Дитина не народився, на 5-му місяці стався викидень
Евеліна Бледанс з сонячним сином Сьомою
Евеліна Бледанс з сонячним сином Сьомою

Олена Борщева

Також відомо, що за допомогою екстракорпорального запліднення вдруге стала мамою гумористка Олена Борщева. Перша донька у неї народилася природним шляхом, а ось для зачаття молодшої довелося звертатися в клініку. Сама Олена була в захваті від народження ще однієї дитини і багато розповідала про свій досвід ЕКО в соціальних мережах.

Молодша дочка Борщовій народилася за допомогою ЕКЗ
Молодша дочка Борщовій народилася за допомогою ЕКЗ

Крістіна Орбакайте

Співачка кілька років не могла завагітніти від другого чоловіка, але в 2011 році за порадою Алли Пугачової зробила ЕКЗ і в 2012 році в родині Орбакайте і Земцова з’явилася дочка Клавдія.

Крістіна Орбакайте, Михайло Земцов і Клавдія
Крістіна Орбакайте, Михайло Земцов і Клавдія

Також зробили ЕКО Вікторія і Антон Макарські, Дмитро Пєвцов і Ольга Дроздова, Селін Діон, Мерайя Керрі, Дженет Джексон. Про українських знаменитостей відомостей немає.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.