Світлана Лобода засвітила свої “диньки на пляжі”: одяг віднесло вітром

Світлана Лобода поділилася у своєму особистому блозі пікантною фотографією з відпочинку. Шанувальники прийшли у захват від сміливості співачки.

Співачка Світлана Лобода ніколи не втомлюється дивувати шанувальників провокаційними знімками і скандальними витівками. Кілька днів тому артистка презентувала новий кліп, презентація якого обернулася справжнім скандалом.

Відео на нову пісню Лободи “Boom Boom” за п’ять днів переглянули понад шести мільйонів глядачів. Однак, під самим роликом кількість дизлайків і негативних коментарів в рази перевищує позитив.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська в кліпі Лободи

Справа в тому, що багато хто визнав відео непристойним і занадто зухвалим. Чого тільки варта одна Лоліта Мілявська, яка танцювала на столі в червоному латексному комбінезоні. Сама ж Світлана Лобода розгулювала в кліпі з прищіпками в стилі БДСМ.

До слова, любить Лобода пікантні образи не тільки в відео, але і в реальному житті. Наприклад, вона поділилася в своєму особистому блозі провокаційною фотографією – виконавиця позувала в “костюмі Єви” на терасі біля моря.

Instagram/lobodaofficial
Instagram / lobodaofficial

“Віднесена вітром”, — лаконічно підписала свій знімок Світлана. Підписники співачки не втрималися від коментарів. Одні вважали таке фото сміливим і привабливим, інші ж вирішили обжартувати кадр:

  • “Одяг віднесло вітром”;
  • “Не можна так! Вас вже і дівчата захотіли! Шикарне фото!”;
  • “Яка дама!!! Шик”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.