Учасниця українського шоу накачала собі вилиці і губи і вважає, що тепер стала красивою

Анастасія Покрищук була учасницею четвертого сезону шоу «Від пацанки до панянки». Дівчину вигнали вже після першого випуску. Але вона не дає себе забути.

Настю Покрищук глядачі і інші учасниці популярного шоу на Новому каналі називали трешовою, а судді, коли познайомилися з нею ближче, вирішили, що з цієї відірви ніякої панянки не вийде і відправили додому.

Настя Покрищук на шоу
Настя Покрищук на шоу «Від пацанки до панянки»

Вона і сама не приховувала, що прийшла на проект тільки щоб залучити побільше передплатників в свій Інстаграм. Це у неї вийшло – до проекту було 60 тисяч фоловерів, а після виходу першого випуску в два рази більше.

Було стало
Було стало

Дівчина також привернула увагу своїми накачаними губами. Вона сказала, що ботокс колола собі сама, навіть виставила відео, як це робила перед дзеркалом.

Настя Покрищук
Настя Покрищук

А потім вирішила собі перекроїти обличчя і накачала вилиці розміром з яблуко. Волосся перефарбувала в малиново-салатний колір і стала себе називає найпопулярнішою фрік-дівою України.

Настя Покрищук
Настя Покрищук

Після такого перетворення кількість передплатників досягло вже майже 190 тисяч. І що найдивніше – дівчина стала вести курси з косметології, на яких навчає охочих (за гроші), як себе самостійно збільшувати губи і вставляти філери.

Настя Покрищук
Настя Покрищук

А зараз вона зробила пластику грудей, збільшила їх на 2 розміри, і видалила друге підборіддя. Для цього поїхала в Стамбул.

Настя Покрищук
Настя Покрищук

Вона стверджує, що краса її стала ще більше, а від кавалерів відбою немає.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.