У когось п’ять, у когось – двадцять п’ять. Зірки відверто розповіли про кількість статевих партнерів

Ми зібрали список знаменитостей, які не посоромилися розповісти про свій сексуальний досвід. Деякі цифри - вражають.

Американська актриса Емі Шумер розповіла, що в свої 38 років мала сексуальний зв’язок з 28 чоловіками. Також Емі зізналася, що не може згадати всіх імен партнерів. При цьому дівчина добре знає прізвисько кожного. До речі, ними вона  сама ж їх нарекла.

 "" Ламар Одом

У баскетболіста Ламара Одома статевого досвіду значно більше. Він зізнався, що спав з двома тисячами жінок. Також він заявив, що вважає себе сексуально залежним. «У мене було дуже багато стриптизерок, щоб їх рахувати», – написав він у книзі «Darkness to Light».

 "" Рассел Бренд

Трохи відстає від Ламара актор Рассел Бренд. Він підрахував, що у нього було близько тисячі жінок. Актор зізнався, що міг займатися сексом три-п’ять разів на день. І щоразу це були різні жінки.

 "" Джек Ніколсон

Приблизно тисяча жінок побувало в спальні актора і режисера Джека Ніколсона. Хоча Джек і зізнався, що підрахунки не вів і тому точну цифру він назвати не може.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тренування і дієти: зірки, які скоро після пологів повернулися в форму

Нагадаємо, що бренд Puma потрапив в нацистський скандал.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.