45-річна Ірма Вітовська згадала молодість: пофарбувала волосся в рожевий колір

Актриса опублікувала фото в новому образі на своїй сторінці в Інстаграм.

Для ролі в кіно актори здатні на багато що. Хтось худне, хтось вчить іноземну мову, а хтось змінює свій зовнішній вигляд. Так, відома українська актриса Ірма Вітовська для ролі у фільмі «Між нами» перефарбувала волосся в рожевий. На своїй Інстаграм-сторінці Ірма опублікувала фото, де постала в несподіваному образі і з новою зачіскою.

«Зйомки», – підписала фото актриса. Шанувальникам Ірми дуже сподобався її новий колір волосся. Деякі навіть порадили залишити цей колір для реального життя.

Кого зіграє Ірма Вітовська

«Між нами» – психологічний трилер, який повідає про життя двох жінок, які допомагають один одному вирішити життєві і психологічні проблеми. Ірма Вітовська зіграє одну з головних ролей – лікаря, яка страждає від домашнього насильства. Кінокартина «Між нами» вийде на екрани в 2021 році.

Нагадаємо, Ірма Вітовська – українська актриса театру і кіно, фільмографія якої налічує більше 40 ролей. Ірма веде активну громадську діяльність, а також має титул “Заслуженої артистки України”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.