Тіна Кароль без докорів сумління попестила себе на камеру

Останнім часом улюблена багатьма українська співачка Тіна Кароль стала відкриватися для своїх шанувальників абсолютно з іншого боку.

Завжди стримана і скромна артистка тепер буквально зводить з розуму своїми формами. Телеведуча Катя Осадча поцікавилася у героїні статті, з чим пов’язані такі разючі зміни.

Виконавиця і тепер уже народна артистка України розповіла, що хоче всім показати і довести вона вміє радіти новому дню і живе з посмішкою на обличчі, незважаючи на всі ті труднощі, які їй довелося пережити.

Чувственное фото Тины Кароль
Чуттєве фото Тіни Кароль

У 2013-му Тіна трагічно втратила чоловіка Євгена Огіра — він не зміг побороти важку хворобу і помер від раку шлунка. Не допомогло навіть найкраще лікування в найдорожчих клініках. Їхні стосунки зав’язалися на робочому грунті — чоловік спочатку був продюсером Кароль, але незабаром все переросло в щось набагато більше.

Тина Кароль с покойным мужем Евгением Огиром
Тіна Кароль з покійним чоловіком Євгеном Огіром

З моменту смерті Євгена пройшло вже 7 років і, здається, співачка нарешті знову відчула смак до життя. Не виключено, що її ощасливила нова любов — зірці приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом.

Саме після зустрічі з ним Тіна так кардинально змінилася, вийшовши з образу вічної вдови і перетворившись в фатальну красуню, яка цілими днями розбиває серця чоловіків.

Тина с Даном Баланом
Тіна з Даном Баланом

Не можна не відзначити і те, що в ефірах Кароль частіше з’являється в облягаючих сукнях з глибоким вирізом. Очевидно, знаменитість не проти покрасуватися своїми пишними формами. Іншим незмінним атрибутом на виступах виконавиці стала червона помада і пишна укладка.

Від артистки і без того неможливо відвести погляд, а під час чергової фотосесії вона і зовсім побешкетувала, не соромлячись об’єктивів. Тіна провела рукою по шиї і від задоволення прикрила очі, як справжня кішечка.

Еще один кадр с чувственной фотосессии Тины Кароль
Ще один кадр з чуттєвої фотосесії Тіни Кароль

На особливу увагу заслуговують її пухкі губи. Ці кадри виглядають одночасно дуже ніжно і дуже ефектно. Чоловіки вже точно погодяться.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.