Анфіса Чехова показала, як займається йогою: дуже сміливе фото

Телеведуча і актриса Анфіса Чехова, яка прославилася своїми занадто виразними формами і програмою "Секс з Анфісою Чеховою " не перестає дивувати публіку.

Російська теле- і радіоведуча, співачка, кіноакторка Анфіса Чехова захопила фанатів, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram фотографії гнучкого тіла в обтягуючому комбінезоні.

Зараз дівчина взяла на озброєння Інстаграм, куди викладає дуже і дуже гарячі знімки. Днями вона вирішила похвалитися своєю гнучкістю, і показала знімок зі своїх занять йогою.

Прогнулася так, що у фотографа потекли слинки: оце Анфіса!

У коментарі до фотографії дівчина зазначила: “Йога – це подорож самого себе, через себе, в себе. Бхагавад Гіта “.

Як відомо по Інстаграм-сторінці Анфіси Чехової, вона давно займається йогою і любить медитувати. Саме завдяки цьому їй вдається підтримувати таку шикарну форму.

Крім цього, Анфіса Чехова вважається однією з символів жіночої краси. Вона славиться своїм об’ємним бюстом і красивою зовнішністю. Зараз Анфіса розвиває себе ще й як Інстаграм-модель.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.