Шуригіна знову в центрі скандалу: відпочинок в Туреччині, алкоголь і розпусна поведінка – скоро знову прийде скаржитися Андрію Малахову

Скандально відома після передач про зґвалтування Діана Шуригіна розповіла в соцмережах про свій відпочинок в Туреччині. Однак питання викликав не відпочинок, а фотографії з пляшкою пива.

Популярність дівчини почалася ще кілька років тому, коли прийшла на програму “Пусть говорят “, щоб розповісти про свою історію. На одній з вечірок Діану нібито напоїли і примусили до близького зв’язку. Однак її кривдник стверджує – все було за згодою сторін. Люди, які стежать за цією ситуацією, розділилися на два табори – одні підтримували бідну дівчинку, інші запевняли – вона оббрехала нібито кривдника Сергія. Історія дівчини переросла в серію телепрограм і принесла їй популярність.

Згодом Діана почала використовувати “злочин ” проти себе для того, щоб пропіаритися

Зараз Шуригіна знову в центрі уваги. У себе на сторінці в Інстаграм дівчина розповіла, що відпочиває в Туреччині. Також поділилася заходами, які керівництво цієї країни прийняло для боротьби зі всесвітнім вірусом. Однак увагу підписників на фото дівчини, яка позує в купальнику на тлі моря, привернула пляшка, яку вона тримає в руках.

Шуригіна відпочинку з пляшкою Балтики в руках
Шуригіна відпочинку з пляшкою Балтики в руках

«Це та, яка говорила у своїх« Сторіс »:« Хлопці, я не п’ю. У мене алергія на алкоголь. Я взагалі його пити не можу! »?», «Це що -” Балтика “?» – висміяли зірку коментатори.

А ось тонка осина талія і довгі ноги викликали у фоловерів тільки компліменти.

 

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.