Таюне підстриглася і стала схожа на Олега Винника як рідна сестра – може вони зовсім не чоловік і дружина?

Таюне, яку вважають коханою Олега Винника, змінила імідж і виставила фото після стрижки. І тут в очі кинулася її схожість з Олегом. Може вона йому не дружина, а сестра?

Особисте життя Олега Винника – таємниця за сімома печатками. Ніхто точно не знає, чи є у нього дружина і діти, хто вони. Йому приписують роман і навіть весілля ще в студентські роки зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сватко, відомої під сценічним ім’ям Таюне.

Таюне
Таюне

Олег ці чутки ніяк не коментує. Помітно, що у них дуже теплі стосунки, вони часто виставляють фото в обнімку, але не більше того. Живуть по окремості і ніколи не було помічено, щоб десь зустрічалися за межами робочих відносин. Відпочивають теж окремо.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Таюне має сина, якому зараз близько 14 років, але він живе десь в Німеччині. Чий син хлопчик на ім’я Юліан – невідомо.

Таюне часто буває в Німеччині - їздить до сина
Таюне часто буває в Німеччині – їздить до сина

Таюне – жінка дуже красива, видна, у неї багато шанувальників, але вона їм уваги не приділяє.

Таюне просто красуня
Таюне просто красуня

І ось днями вона в Інстграмі виставила нове фото (робить це вкрай рідко). Жінка вирішила змінити імідж і підстриглася. Фото зроблено з мокрим волоссям і тільки так стало очевидно, наскільки вони з Олегом схожі! Ось порівняйте самі.

Таюне з новим іміджем і Олег Винник
Таюне з новим іміджем і Олег Винник

Може вона його сестра? Можливо, не рідна, а двоюрідна. Ну вже дуже багато у них загальних рис обличчя. Це пояснює їх тісну дружбу і без того, що вони близькі як чоловік і жінка.

А ви як вважаєте?

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.