В прозорій сорочці і без штанів: Ані Лорак після розлучення дозволяє собі занадто багато

Ані Лорак поділилася новою фотографією в Інстаграмі і похвалилася своїм ідеальним тілом.

Відома співачка Ані Лорак завоювала величезну популярність завдяки не тільки своєму голосу і репертуару, а й завдяки своїй яскравій зовнішності. Після розлучення з чоловіком Муратом, Лорак приписували не один роман. Однак серце красуні зміг завоювати саунд-продюсер Єгор Глєбов, який молодший за співачку на 15 років. Є інформація, що пара готується до одруження. Останнім часом співачку часто підозрюють в вагітності, але сама Ані Лорак ніяк не коментує ці чутки.

Лорак позувала в одній сорочці на тлі океану

Зараз співачка разом зі своєю 9-річною донькою Софією відпочиває в сонячної Греції. Співачка часто ділиться зі своїми шанувальниками новими фотографіями. Так, Лорак в Instagram-stories опублікувала знімки з відпочинку.

Кадр з Instagram-stories Ані Лорак
Кадр з Instagram-stories Ані Лорак
Кадр з Instagram-stories Ані Лорак
Кадр з Instagram-stories Ані Лорак

На першому фото співачка позувала біля океану, а на другому – на вулиці біля пальм. Лорак вибрала легкий наряд – білу напівпрозору сорочку, а ноги співачка вирішила залишити повністю оголеними. Варто відзначити, що артистка в 41 рік має відмінну фізичну форму, тому може собі дозволити подібні наряди.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.