Світлана Бондарчук вийшла заміж вдруге: перші фото і відео з весілля

Нарешті після розлучення Світлана Бондарчук вийшла заміж. Весілля відбулося 15 серпня, а присутніми на церемонії були найближчі та найрідніші закоханих.

Вчора в Гагарінському РАГСі Москви журналіст, телеведуча і світська левиця офіційно знайшла заміну Федору — вона стала дружиною 46-річного композитора і продюсера Сергія Харченка.

Про таку радісну подію героїня статті сама повідомила в соціальних мережах, опублікувавши фото в момент надягання кільця на безіменний палець новоспеченому чоловікові. «Ура! Кохання врятує світ!», підписала знімок Світлана.

Звичайно ж, молодят обсипали безліччю поздоровлень в коментарях:

  • «Щастя вам і любові! Гірко!»;
  • «Вітаю вас, ви прекрасна пара!»;
  • «Любові вашій сім’ї»;
  • «Бережіть один одного»;
  • «Злагода та любов!».

Не залишилися осторонь і зіркові друзі Світлани та Сергія — тепер уже чоловіка і дружину привітали Алсу, Анна Седокова, Аліка Смєхова, Яна Рудковська, Глюкоза, Валерія, Валентин Юдашкін і багато інших.

Для одруження Бондарчук вибрала зшите на замовлення біле плаття в підлогу від Edem Couture, а її чоловік пішов під вінець в класичному чорному костюмі з краваткою.

Светлана и Сергей на церемонии бракосочетания
Світлана і Сергій на церемонії одруження

На святкуванні весілля в одному з московських ресторанів наречена з’явилася в іншому образі — в міні-сукні зі спущеними пишними рукавами.

Платье Светланы на праздновании свадьбы
Сукня Світлани на святкуванні весілля

Пара разом з 2018 року, сама Світлана називає Сергія головним другом і соратником. До речі, він молодший обраниці на 5 років, але ця різниця у віці їх не бентежить.

Раніше зірка була одружена з режисером і актором Федором Бондарчуком, з яким прожила 25 років. Цей шлюб називали одним з найміцніших у всьому російському шоу-бізнесі, проте в 2016-му він різко розпався.

Федор Бондарчук и Паулина Андреева
Федір Бондарчук і Пауліна Андрєєва

Вже через кілька місяців Федір почав зустрічатися з актрисою Пауліною Андрєєвою — за чутками, вона і стала причиною краху сім’ї.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.