Важке дитинство. Знаменитості, які росли в дитбудинку

Одним пускають своє життя під укіс, а інші стають успішними і знаменитими. Діти, які росли в дитбудинку, незважаючи на стереотипи, не завжди стають ізгояімі. Наша добірка - тому приклад.

Тато співака Юрія Шатунова кинув сім’ю, що стало причиною алкоголізму матері. Тому хлопчика забрали до дитячого будинку. І саме там він отримав відкрив в собі пристрасть до музики, яка незабаром принесло йому популярність.

 "" Микола Пермінов

Микола Пермінов ще немовлям потрапив до дитячого будинку. Йому знайшли прийомних батьків, але дуже скоро сім’я повернула Миколу назад. Вони були впевнені, що у хлопчика проблеми з розвитком. Свій професійний шлях він почав з танцювальної кар’єри, незабаром переключився на акторську майстерність. Дитинство в дитбудинку і відмова від прийомних батьків не зламали хлопчика. Навпаки – він сьогодні один із найбільш затребуваних акторів Росії.

 "" Станіслав Садальський

Колега Миколи Станіслав Садальський теж ріс у дитбудинку. Туди його направили органи опіки після того, як загинула його мати (батько хлопчика був алкоголіком). Уже в юнацькому віці йому пророкували акторську кар’єру. І не прогадали. Незабаром вступив до ГІТІС, а подальша діяльність у цій сфері принесла успіх.

 "" Євген Шіріков

Батько Євгена Шірікова потрапив до в’язниці, а мама померла. Тому хлопчик своє дитинство теж провів в інтернаті. Після випуску хлопець навчався в музичному і театральному коледжі. Зараз Євген – один з найуспішніших акторів.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Маленьку Машу з Жіночої інтуїції не впізнати. Як змінилася головна героїня

Нагадаємо, що Слава Камінська опублікувала звернення до чоловіків.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.