Наташа Корольова оцінить: мужній Тарзан знайшов спосіб освіжити свої стосунки з дружиною

Танцюрист і шоумен Тарзан часто хвалиться своєю підтягнутою фізичною формою, публікуючи фото в соціальні мережі.

Цього разу Сергій Глушко (справжнє ім’я Тарзана) опублікував на своїй сторінці в Інстаграм фото, яке викликало ажіотаж в Мережі. На знімку Тарзан зобразив себе в ванній та прикрився смайликом.

«Йшов в туалет, і раптом вирішив, що вже давно я не голИв …)», – підписав публікацію Тарзан. Незвичайне фото викликало бурю обговорень серед підписників. Багато відзначили, що танцюрист має приголомшливу фізичну форму в 50 років. Своє захоплення висловила і відома актриса Евеліна Бледанс. У коментарі під фото вона написала: «Частіше ходи в туалет, дорогий!». Звичайно, не всі були в захваті від публікації: хтось порахував, що це фото дуже вульгарне, але більшість фоловерів взялося обговорювати чистоту ванної кімнати, де фотографувався Тарзан.

Наташа Корольова – погана господиня

«Бардак у шафі можна і прибрати», «Домрабітниця у відпустці?», «Мені кинувся в очі бардак, а потім вже те що в дзеркалі», «Жах який бардак! Королева взагалі не прибирає? », – прокоментували передплатники.

Нагадаємо, Сергій Глушко – офіційний чоловік відомої російської співачки Наташі Корольової. Пара щаслива в шлюбі 17 років і має дорослого сина Архипа.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.