Хюррем підстриглася – султан Сулейман був би в гніві! А Мер’єм Узерлі дуже навіть йде

Наша улюблена Роксолана-Хюррем, вірніше, актриса Мер'єм Узерлі, яка зіграла її в "Пишному столітті ", вирішила в кінці літа поміняти імідж. Не сильно, але помітно.

Мер’єм у сериалі ми пам’ятаємо яскравою рудоволосою красунею з пишною довгою зачіскою. Насправді від природи вона брюнетка з темним волоссям, про що можна судити по дитячим фото.

Мер'єм Узерлі в дитинстві
Мер’єм Узерлі в дитинстві

Уже з досягненням підліткового віку дівчина стала міняти колір, поступово висвітлюючи його в сторону рудуватих відтінків.

Мер'єм змінює колір волосся досить часто
Мер’єм змінює колір волосся досить часто

Найчастіше вона зафарбовується в русявий відтінок з легким каштановим відливом. Хоча один раз з’явилася і в образі блондинки. Але все звернули увагу, що це її старить і Мер’єм повернулася до звичного рудо-русявого кольору.

А зараз турецько-німецька красуня вирішила поміняти не тільки колір, але і довжину зачіски і підстриглася під класичне боб-каре.

Мер'єм Узерлі з новою зачіскою
Мер’єм Узерлі з новою зачіскою

За кольором – це градієнт від темних коренів до майже світлих кінчиків. Дуже оригінально.

Колір нової зачіски Мер'єм
Колір нової зачіски Мер’єм

Шанувальники помітили, що їй дуже йде і навіть омолодило образ. Сама актриса задоволена таким перевтіленням.

Мерьем довольна
Мер’єм задоволена

З новою зачіскою Мер’єм всім послала мільйон повітряних поцілунків, щоб ми не засмучувалися – волосся відросте, якщо що.

 

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.