Як виглядали в день свого весілля Пугачова, Ротару, Бабкіна та інші зірки СРСР

Сучасні весілля разюче відрізняються від тих, що були кілька десятиліть тому.

Тоді не було такого розмаїття весільних нарядів і аксесуарів, але радянським зіркам вдавалося виглядати по-справжньому жіночно і красиво.

Ніколас Орбакас і Алла Пугачова

Ніколас Орбакас і Алла Пугачова
Ніколас Орбакас і Алла Пугачова

Це перший шлюб знаменитої Примадонни. На фото співачці 20 років. Весілля проходило скромно: молодятам ледь вдалося накопичити на біле плаття для нареченої і святковий костюм для нареченого. Святкування проходило в маленькому кафе в колі найближчих людей. Пара прожила разом усього 4 роки, але у них встигла народитися дочка – Крістіна Орбакайте.

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко
Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

Ця витончена красуня – Софія Ротару та її чоловік Анатолій Євдокименко. У вересні 1968 року вони зіграли неймовірно пишне на ті часи весілля – на 200 осіб. Софія вибрала пишну фату і приталене плаття з бантом. Варто відзначити, що пара прожила щасливо разом 34 роки, поки їх не розлучила смерть – Анатолій Євдокименко помер в 2002 році.

Надія Бабкіна і Володимир Засєдатєлєв

Надія Бабкіна та Володимир засідателів
Надія Бабкіна та Володимир Засєдатєлєв

На цьому фото Бабкіній 24 роки. З Володимиром артистка прожила 17 років. У шлюбі у них з’явився єдина дитина Бабкіної – син Данило. Розлучилася пара через зраду чоловіка, який спочатку обзавівся на стороні коханкою, а потім таємно розлучився з Бабкіною.

Любов Поліщук і Валерій Макаров

Любов Поліщук і Валерій Макаров
Любов Поліщук і Валерій Макаров

Актрисі на фото 22 року, і вона перший раз виходить заміж. Любов вдягнула коротке і оригінальне для 1967 року плаття. Пара прожила в шлюбі 9 років і розлучилися через пристрасть Макарова до алкоголю.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.