Настя Каменських вийшла в поле в чому мати народила: нескромна дружина Потапа дала жару

Українська співачка Настя Каменських вийшла в поле буквально в чому мати народила. Дружина Потапа часто постає перед публікою в досить відвертих образах, але такого ще не було.

Зірка поділилася в Instagram новим фото, яке супроводила дуже романтичним підписом:

«Я обожнюю літо. Саме влітку я відчуваю особливе єднання з природою. Чим ближче ми до неї, тим сильніше це відчуваємо», — пише артистка.

Настя Каменских в поле
Настя Каменських у полі

Настя розповіла, що у неї є особлива традиція — кожен місяць в теплу пору року вона на весь день вибирається туди, де може відчути цей особливий зв’язок. Там, де є тільки вона і світ, де її тіло огортає приємний вітерець і гріють м’які промені сонця.

У такі моменти Каменських любить бути виключно одна, адже тільки так ніщо не заважає стати єдиним цілим із Всесвітом, який нас усіх створив. Одяг, думки, оточуючі заважають наповнюватися первозданною енергією стихій землі, повітря і рослин, тому співачка просто позбулася всього цього.

Настя Каменских
Настя Каменських

«Стоячи на лузі з широко закритими очима, я відчуваю наповнення кожної клітинки тіла силою і змістом. Я черпаю натхнення, відкривши розум і душу, залишивши всі думки і слова за межами цього лугу. Я слухаю тільки Всесвіт і наповнююсь. У такі моменти особливо відчуваєш, як прекрасно все, що тебе оточує», — сказала героїня статті.

В опублікованому знімку немає ні грама зайвого, адже Настя вирішила поділитися з шанувальниками дуже особистим — зустріччю з її внутрішнім і зовнішнім світом.

Ніжна NK
Ніжна NK

Що стосується думки користувачів мережі щодо побаченого, то вони розділилися — хтось обсипав співачку компліментами, а хтось вважає таку відвертість зайвою. Втім, всім не догодиш.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.