Зірки-ровесниці з пластикою і без: коли вік один, а обличчя різні. Хто зберігся краще?

Завжди є ті, хто намагаються вхопитися за молодість, і ті, хто вважає за краще старіти природно. Показуємо, наскільки по-різному виглядають зірки-ровесниці з пластикою і без.

Старіти не хоче ніхто, тому пластична хірургія набирає популярність з кожним днем. Незважаючи на це, в шоу-бізнесі все ще залишилися знаменитості, які обходять омолоджуючі процедури стороною.

Любов Успенська та Ірина Алфьорова

Любовь Успенская и Ирина Алферова
Любов Успенська та Ірина Алфьорова

Цим дамам вже за 65, а Ірина навіть старше Любові на три роки. Здогадатися неважко, що з цієї пари до пластичних операцій небайдужа Успенська. Фахівці очевидно попрацювали над губами, коригуванням форми підборіддя, також зроблена кругова підтяжка обличчя.

Алфьорова ж все так само прекрасна, якою вона і була в радянські часи. Звичайно, виглядає вона саме на свій вік, але і без найменших спроб штучно продовжити молодість актриса хороша.

Надія Бабкіна та Ірина Муравйова

Надежда Бабкина и Ирина Муравьева
Надія Бабкіна та Ірина Муравйова

Бабкіна почала вдаватися до пластики з метою відсунути старість, чого вона абсолютно не приховує. Готуючись до 70-річного ювілею, артистка естради зважилася на підтяжку шкіри обличчя, яка відновлює її пружність і знімає мімічні зморшки.

А ось Муравйовій вже 71 і вона продовжує брати участь з театральних постановках, ні крапельки не соромлячись своєї зовнішності. Більш того, Ірина жодного разу навіть не робила ніяких косметологічних ін’єкцій, не кажучи вже про хірургію.

Віра Алентова і Лія Ахеджакова

Вера Алентова и Лия Ахеджакова
Віра Алентова і Лія Ахеджакова

Приклад радянської зірки Віри Алентової доводить — пластичні операції не завжди гарантують хороший результат. Дуже важливо вміти вчасно зупинитися, чого актриса зробити не змогла і повністю втратила свою індивідуальність через численні втручання.

На противагу їй пропонуємо подивитися на Лію Ахеджакову. Вона хоч і трохи старша за свою “супротивницю”, але все ще не втратила дану природою красу і харизму.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.