Ані Лорак показала, чим завойовує публіку: впевнений четвертий розмір

Українська та російська співачка Ані Лорак протягом декількох останніх років активно працює на власне ім'я і кар'єру.

У неї багато концертів, зйомок, виступів і корпоративів. Навіть в карантин і під час виходу з нього зірка не зволікає – відразу береться за всі проекти, аби не втратити гроші, славу, щоб не зникнути з поля зору для фанатів. На цей раз дівчина в своєму Інстаграм засвітила фото з чергових зйомок, вразивши шанувальників об’ємним бюстом.

Ані Лорак збільшила груди чи це свої так виросли за час карантину?

Фотографію знаменитість підписала так: “Я дякую всій команді, яка працювала над створенням відео Твоєї улюбленої». Це справжнє маленьке кіно – ода про почуття, яке знайоме кожному незалежно від віку, статі, професії або кольору шкіри “.

Результати ударної роботи співачки вже зовсім скоро зможе побачити кожен шанувальник.

Відзначимо, крім роботи Ані Лорак не забуває ще й про своє особисте життя. Зараз вона закрутила роман з продюсером Тіматі Єгором Глєбовим, і, судячи з усього, у них все серйозно.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.