Тіна Кароль прикрилася халатиком і зводить з розуму своїм кличучим поглядом: Дан Балан не встоїть

Відома українська співачка Тіна Кароль прикрилася халатиком і зводить Дана Балана з розуму своїм поглядом. Артистам приписують роман ще з часів їх спільної участі в проекті «Голос країни».

Героїня статті останнім часом досить часто ділиться з шанувальниками чуттєвими фотографіями та ніби знайомить публіку з новою собою.

На фото зірка позує лежачи у ліжку в білому халаті і з рушником на голові, немов щойно вийшла з душу. Знаменита красуня ніжно доторкнулася пальцем до губ і доповнила все це чуттєвим поглядом.

Звичайно, в коментарях не обійшлося без безлічі компліментів і з ними важко не погодитися:

  • «До чого ж ви гарні!»;
  • «Несіть вогнегасник»;
  • «Погляд прямо в серце. Коли-небудь я точно осліпну від вашої краси»;
  • «Шкода каблучка не на тому пальці» (натяк на роман з Даном Баланом);
  • «Як можна бути такою гарною?».

Щодо чуток про романтичний зв’язок Тіни з молдавським співаком, то вони не вщухають ще з часів їх появи в «Голосі країни». Це перший можливий обранець Кароль з тих пір, як вона овдовіла у 2013-му — тоді її коханий чоловік і продюсер Євген Огір не зміг побороти важку хворобу і помер від раку шлунка.

Тина и Евгений на собственной свадьбе
Тіна та Євген на власному весіллі

Після настільки трагічної втрати виконавиця не впускала в своє життя інших чоловіків. Але вона все частіше і частіше ділиться з аудиторією досить відвертими знімками. Не виключено, що знаменитість нарешті відходить від образу невтішної вдови, який так надовго за нею закріпився.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Звичайно, Тіна не забуває про чоловіка, однак вона хоче всім показати і довести, що вміє радіти новому дню і живе з посмішкою на обличчі, які б труднощі не зустрічалися на її шляху.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.