Неначе інша людина: Альбіну Джанабаєву без макіяжу не впізнали фанати

Співачка Альбіна Джанабаєва показала, як виглядає без зачіски, макіяжу і в домашньому одязі.

41-річна співачка, екс-учасниця гурту ВІА Гра Альбіна Джанабаєва часто ділиться зі своїми шанувальниками новими фотографіями. Зазвичай співачка публікує знімки з професійних фотосесій, на яких вона завжди виглядає бездоганно. Однак в цей раз Джанабаєва здивувала простим селфі, де вона позує, сидячи в машині в кофті з капюшоном і сонцезахисних окулярах. Альбіна була без звичного макіяжу і зачіски. «Літо зовні. Літо всередині. Доброго ранку », – підписала фото співачка. Шанувальники Альбіни в коментарях висловили своє захоплення співачкою, але деякі відзначили, що артистка в такому вигляді не схожа сама на себе.

Нагадаємо, Альбіна Джанабаєва офіційно вийшла заміж за Валерія Меладзе в 2016 році, але їх роман до одруження тривав понад 12 років, незважаючи на те, що Меладзе був одружений на іншій жінці. Цікаво, що весь цей час Альбіна тихо чекала коханого і ні разу не видала таємницю їх з Валерієм відносин. Зараз пара щаслива в шлюбі і виховує двох синів: 16-річного Костю і 6-річного Луку.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.