Готовий на все: відомі жінки розповіли про романтичні вчинки партнерів

Напередодні Міжнародного жіночого дня зірки згадали неординарні вчинки, які заради них робили чоловіки.

Для Ірини Білик найпрекрасніший вчинок – це не обов’язково щось матеріальне, насамперед, це відношення. Зірка зізналася, що любить гарні подарунки і поцілунки, і чекає цього не тільки у день свята. Також співачка розповіла, що  її чоловік подарував їй режисуру нового ювілейного шоу. За словами Ірини Білик, це найпрекрасніший презент, який вона могла отримати.

Сніжана Бабкіна, коли почала згадувати романтичні вчинки чоловіка, навіть розплакалася. Каже, за 12 років знайомства їх було дуже багато. З останніх – сюрприз на 14 лютого цього року. Вони разом співали пісню «Напиши мені» на концерті в Одесі. І ось коли доходить до програшу, де ми повинні були танцювати. Але Сергій стояв на місці і хитро посміхався, – згадує Сніжана. Підігрівало ситуацію те, що протягом дня він не привітав свою дружину. І тоді Сергій замість танцю дістав коробочку і надів Сніжані каблучку прямо на сцені.

Оля Цибульська розповідає, що останнім приємним сюрпризом для неї було … морозиво. За словами співачки, “неймовірний” подарунок – це не тисяча червоних троянд або діамантова каблучка. Це може бути будь-яка дрібниця, головне – щоб чоловік вгадав, чого хоче жінка або миттєво виконав бажання.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Від Віа Гри до мами двох дітей. Як змінювався стиль Світлани Лободи.

Нагадаємо, що Пономарьов переспівав легендарну Вовчицю.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.