Хто вони були – перші і навіть таємні дружини знаменитостей: Кіркорова, Харламова, Тарзана, Горбунова та ін.

Поки ми милуємося талантом і новими родинами зіркових чоловіків, десь тривають долі їх перших дружин! Хочете дізнатися більше про те, хто були ці жінки і чим вони підкорили колись тепер уже багатих і відомих? Багато історій дивують.

Майже у кожного завидного нареченого або 2-3-4 раз одруженого мачо сучасного шоу-бізнесу є за спиною  перший шлюб, який закінчився «тихим» розлученням і відсутністю будь-якого уваги публіки.

Кіркоров і Марія Шатланова

Офіційного шлюбу між Філіпом Кіркоровим і Марією Шатлановой не було, але нерідко в інтерв’ю співак розповідав про неї, як про свою головну любов життя. Дівчина виступала в балеті артиста з 17 років, поки Філіп не помітив її і не запропонував разом зніматися в кліпах. Вони жили разом майже 6 років. Відносини успішно продовжувалися до того моменту, поки в житті Кіркорова не з’явилася Алла Пугачова – і з нею змагатися не міг більше ніхто. Пугачова вигнала Шатланову з шоу Кіркорова.

Але колишня пара зберегла приятельські стосунки і далі говорить про один одного виключно в хорошому тоні.

Кіркоров і Марія Шаланова і Марія Шатланова
Кіркоров і Марія Шаланова

У Марії Шатлановой є дочка Настя, батьківство якої приписують Кіркорову. Андрій Малахов запропонував йому пройти тест ДНК, але Філіп навідріз відмовився.

Анастасія Шатланова - передбачувана дочка Кіркорова, зараз вже доросла
Анастасія Шатланова – можлива дочка Кіркорова, зараз вже доросла

Сергій Глушко і Олена Переведенцева

До шлюбу з запальною Наташею Корольовою у Тарзана була ще одна жінка – Олена Переведенцева. Їх шлюб проіснував всього п’ять років через серйозні фінансові проблеми, і коли Сергій Глушко (справжнє ім’я Тарзана) вирішив переїхати в Москву за кращим життям, Олена слідувати за ним відмовилася. Пара розпалася, обидва знайшли нову любов і щасливі в своїх відносинах.

Сергій Глушко і Олена Переведенцева
Сергій Глушко і Олена Переведенцева

Сосо і Ніно Павліашвілі

Схожа історія була і у першій сім’ї Сосо Павліашвілі – зі своєю дружиною Ніно вони жили дуже бідно, поки чоловік не прийняв рішення переїхати з Грузії заради пісенної кар’єри. Ніно залишилася одна з сином, але завдяки успіху колишнього чоловіка їх справи стали трохи краще, він підтримував виховання дитини матеріально. Сосо недовго страждав від розлучення і незабаром одружився на відомій москвичці Ірині Понаровській, а ось Ніно більше вийти заміж не змогла.

Перша законна дружина Ніно Учанейшвілі і третя громадянська Ірина петлі зараз дружать
Перша законна дружина Ніно Учанейшвілі і третя громадянська Ірина Петлах зараз дружать

Микола Басков і Світлана Шпігель

За плечима у натурального блондина і «золотого голосу» російської естради Миколи Баскова теж є один шлюб – зі Світланою Шпігель. Її батько був продюсером співака на початку його кар’єри, і Микола легко зав’язав стосунки зі Світланою. Пара разом домагалася успіху, розвивала свій пісенний і PR-бізнес, поки в 2007 Світлана не вирішила подати на розлучення. Постійна відсутність чоловіка їй не подобалося, вона забрала у Баскова сина Броніслава і навіть заборонила їм бачитися. Тепер жінка з сином живе в Ізраїлі.

Микола Басков, Світлана Шпігель і їх син Броніслав
Микола Басков, Світлана Шпігель і їх син Броніслав

Гарік Харламов і Юлія Лещенко

Перший шлюб Гаріка Харламова був менш скандальним, ніж нинішній союз з Крістіною Асмус – тоді комік був одружений на Юлії Лещенко. Вона працювала в нічному клубі, де пара і познайомилася; відносини повільно розвивалися, поки Гарік не запропонував їх узаконити в 2010 році. Через кілька років спільного життя їх шлюб розпався судовим процесом по розділу майна – гучним на той час, але зараз, на тлі інтриг з Асмус, цілком миролюбним.

Гарік Харламов і Юлія Лещенко
Гарік Харламов і Юлія Лещенко

Юрій Горбунов та Людмила Горбунова

До зоряного союзу з Катериною Осадчою у ведучого Юрія Горбунова теж була ще одна дружина – Людмила. Вона була на 10 років старша за нього і заради Горбунова розлучилася зі своїм попереднім чоловіком, забравши дочку. Так пара і прожила 15 років, поки Юрій не закрутив роман з Осадчою, а Людмила тихо погодилася на розлучення. Втім, сам ведучий коментує їх розрив швидше як «відсутність спільних інтересів», ніж наслідок захоплення Катериною.

Юрій Горбунов та Людмила
Юрій Горбунов та Людмила

Потап та Ірина Горова

Зараз все активно обговорюють шлюб Потапа з Настею Каменських, але до їх відносин Олексій був одружений на Ірині Горовий. Дівчина вийшла за артиста заміж в 19 років, і на той момент це вже було друге подружжя Ірини – вперше з нею одружувалися ще в 16 років. Горова не афішує подробиці особистого життя: відомо лише те, що вона виховує дитину від першого шлюбу і залишилася з Потапом в непоганих стосунках.

Потап та Ірина Горова
Потап, Ірина Горова і їх син Андрій

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.