Заворотнюк позбулася свого шикарного волосся і показала, як виглядає зараз

Світ шоу-бізнесу до сих пір не може відійти від шоку після того, як стало відомо про важку хворобу усіма улюбленої няні Віки. У онкохворої актриси є троє дітей, а судячи зі свіжих кадрів, старша спадкоємиця Заворотнюк позбулася свого волосся. Дивимося, як вона виглядає зараз.

Шанувальники не перестають обговорювати оновлений імідж Анни. Днями вона опублікувала в своєму Instagram відео зі зйомки, де постала з новою стрижкою і тонуванням, а в підписі дівчина запитала у підписників, чи підуть їй рожеві локони.

Відповідь не змусила себе довго чекати, адже користувачі мережі тут же почали висловлюватися з цього приводу в коментарях. Думки розділилися:

  • «Ні, Анюта, краще твій колір»;
  • «Думаю так, пішли б»;
  • «Ви ідеальна, тому вам пішов би будь-який колір»;
  • «Рожевий вам підійшов би, тільки не дуже яскравий»;
  • «Ні в якому разі, це не ваш стиль».

Варто сказати, що колись Анна була незадоволена власною зовнішністю і навіть хотіла видалити веснянки на обличчі. Тепер же вона переглянула своє ставлення до цього і вважає їх родзинкою:

«У мене веснянки все життя, раніше мріяла від них позбутися. Але зараз розумію, що це моя фішка і вони мені подобаються», — написала Заворотнюк.

Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк

Тут коментатори всі як один підтримали дочку Анастасії і обсипали її безліччю компліментів. На їхню думку, у актриси виросла справжня красуня, яка до того ж ще й дуже схожа на свою зіркову маму. Що стосується новин про її хворобу, то Анна дуже рідко згадує в своїх постах цю тему.

Анастасия Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Нагадаємо, Заворотнюк бореться з гліобластомою — раком головного мозку. Ця ж недуга забрала життя співачки Жанни Фріске. На щастя, є дані про поліпшення стану Анастасії, тому віддані шанувальники продовжують не тільки вірити і сподіватися на краще, але і молитися за здоров’я знаменитості.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.