Ольга Сумська відзначає день народження на шикарному курорті в колі сім’ї: актрисі виповнилося 54 (Фото)

Сьогодні, 22 серпня, українська актриса Ольга Сумська відзначає день народження. Кінозірці виповнюється 54, з чим її першими привітали найближчі — чоловік і дочка.

На честь свята іменинниця вирішила влаштувати собі відпустку і в компанії чоловіка Віталія Борисюка з їх спадкоємицею Ганною вирушила до Єгипту. Знамените сімейство відпочиває в п’ятизірковому готелі Rixos Premium Seagate, де тиждень на трьох обійдеться приблизно в 123 тисячі гривень або 4,5 тисячі доларів.

Семья Ольги Сумской
Сім’я Ольги Сумської

Ранок Ольги почався як не можна краще — відпочивши після дороги, головна винуватиця свята прокинулася і показала шикарний вид з вікна. Коханий тим часом підготувався і заспівав вітальну пісню для дружини, весь усипаний святковим конфетті.

Як сказала сама актриса: «Про такий день народження можна тільки мріяти» і з нею важко не погодитися.

Сумську вже привітали Катерина Бужинська, Наталя Денисенко, Олександр Суханов і безліч шанувальників її творчості. Але день тільки починається, так що на цьому привітання не закінчуються.

Народилася і виросла артистка в родині акторів у Львові. Її батьки працювали в театрі, тому вони з сестрою Наталією часто там бували. Не виключено, що саме завдяки цьому Ользі так полюбилася творчість і вона пішла по стопах матері з батьком, адже все дитинство героїня статті провела за кулісами.

Ольга Сумская в молодости
Ольга Сумська в молодості

Перша поява Сумської на сцені відбулося, коли їй було всього 5 років, а на телеекранах вона постала в 17, виконавши відразу дві ролі в «Вечорах на хуторі біля Диканьки».

Тепер вже заслужена артистка України завжди бачила своє майбутнє пов’язаним тільки з акторством і не прогадала. Велику популярність Ользі принесла «Роксолана» ще в далекому 1997-му, але вона дуже затребувана і в сучасному українському кінематографі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.