Особливі діти знаменитостей: Лоліта, Бледанс, Сталоне, Бондарчук та інші зірки

Від народження проблемної дитини не застрахований ніхто, хоча рівень сучасної медицини дозволяє заздалегідь визначити патологію. Але не завжди, плюс - родові травми і справжній бич нового покоління - аутизм. Хто з зіркових батьків має особливих дітей і як з цим справляється - наша стаття.

Від народження «сонячного» або проблемної дитини не застрахований ніхто, якого би багатства або популярності не мали б батьки – в генетичній лотереї можуть програти як спадкоємці знаменитостей, так і звичайних роботяг. Так в декількох зоряних сім’ях ростуть і виховуються діти в хромосомними або іншими фізичними захворюваннями.

Евеліна Бледанс і Семен

Евеліна Бледанс і Семен
Евеліна Бледанс і Семен

Однією з найвідоміших матерів дитини з проблемним розвитком вважається Евеліна Бледанс. Про синдром Дауна, з яким народився син Семен, батьки дізналися ще під час вагітності, але вирішили не переривати вже зародження життя. Тепер Евеліна з чоловіком Олександром намагаються забезпечити хлопчикові максимально комфортні умови, борються зі стереотипами про хворих дітей і сподіваються дати приклад для інших батьків, що навіть такі діти можуть вирости повноцінними членами суспільства.

Лоліта Мілявська і Єва

Лоліта Мілявська і Єва
Лоліта Мілявська і Єва

Аутизмом страждає дочка співачки Лоліти Мілявської Єва – дівчинка народилася в шлюбі з Олександром Цекало. Спочатку лікарі думали, що у Єви синдром Дауна, але за підсумком виявилася вроджена замкнутість. Також у дівчинки є певні проблеми із зором, тому виконавиця не поспішає виводити її на публіку і намагається допомагати фінансово, поки дочка росте в Києві у бабусі.

Варвара Бондарчук

Варвара з батьками
Варвара з батьками

Молодша дочка Федора Бондарчука, Варвара, живе переважно за кордоном – там вона отримує необхідну медичну допомогу через відставання в розвитку. Сім’я Бондарчуків ніколи не соромилася такої дочки і вірить, що фахова освіта стане запорукою гарного майбутнього дівчинки. Але на жаль, повністю інтегрувати в справи сім’ї народжену передчасно Варвару навряд чи вийде.

Сильвестр Сталлоне і Серджіо

Сильвестр Сталлоне і Серджіо
Сильвестр Сталлоне і Серджіо

У голлівудського актора Сильвестра Сталлоне є син Серджіо, який страждає на аутизм – він народився недоношеним в шлюбі з першою дружиною Сашею Зак. На жаль, у Сильвестра не було достатньо часу для того, щоб самому займатися з сином, тому при розлученні хлопчик залишився з матір’ю. Але актор допомагає фінансово утримувати хлопця, а також відкрив спеціальний фонд допомоги сім’ям з дітьми-аутистами.

Колін Фаррелл і Джеймс

Колін Фаррелл і Джеймс
Колін Фаррелл і Джеймс

Інший, більш молодий, голлівудський актор Колін Фаррелл виховує сина з синдромом Ангельмана – він проявляється через затримку психічного розвитку у сина Джеймса. Сам актор дуже любить хлопчика, незважаючи на його проблеми, і багато часу проводить над його реабілітацією.

Ірина Хакамада і Марія

Ірини Хакамада і Марія
Ірина Хакамада і Марія

У відомого політика нульових Ірини Хакамада є дочка з синдромом Дауна – заради допомоги Марії активістка відкрила міжрегіональний фонд «Наш вибір» для дітей-інвалідів. Можливою причиною захворювання може бути пізня вагітність; крім хромосомних порушень, у дочки Ірини також знайшли рак крові. Але від онкології дівчинку вдалося вилікувати. Марія навіть вийшла заміж.

Костянтин Меладзе і Валера

Костянтин Меладзе і Валера
Костянтин Меладзе і Валера

Аутизмом страждає син композитора Костянтина Меладзе – вони з колишньою дружиною Яною дізналися про діагноз хлопчика тільки після трьох років. До цього маленький Валерій розвивався як всі інші діти, але до дошкільного віку виявився набагато більш замкнутим, ніж однолітки. Спочатку зоряна сім’я приховувала діагноз сина, але тепер каже про нього відкрито.

Анна Нетребко і Тьяго

Анна Нетребко і Тьяго
Анна Нетребко і Тьяго

Синові Анни Нетребко діагноз «аутизм» поставили теж в три роки. Хлопчик Тьяго не реагував на звернення до нього, і тоді батьки занепокоїлися про те, чи всі з хлопчиком нормально. Вердикт лікарів шокував, але не зламав Анну, і вона стала боротися за краще майбутнє для сина дорогою медициною і спеціальними лікарями.

Сергій Белоголовцев і Женя

Сергій Белоголовцев і Женя
Сергій Белоголовцев і Женя

У родині Сергія Белоголовцева з дружиною Наталією ростуть близнюки Саша і Женя – обидва народилися раніше терміну в сім місяців. Але серйозні проблеми зі здоров’ям знайшли тільки у Жені, і хлопчик страждає від відразу чотирьох вад серця. Через ускладнення після першої операції у хлопчика розвинувся дитячий церебральний параліч, але постійна турбота батьків допомогла йому відновитися до підліткового віку. Зараз Женя повністю здоровий і працює провідному на каналі Раз ТВ.

Співак Данко і Агата

Співак Данко і Агата
Співак Данко і Агата

Дочка Данко Агата теж постраждала від ДЦП – дівчинку народила модель Наталія Устиненко. Все через проблеми з вагітністю: серйозне кровотеча на останніх термінах, розрив плаценти, інші супутні проблеми. Тому Агата народилася з мультикістозом головного мозку, який означає, що через кисневе голодування всередині утроби відмерлі ділянки мозку перетворилися в кісти. Реабілітуватися дівчинка не зможе ніколи, але батьки борються за її існування постійно і домагаються певних успіхів. Правда, Данко не витримав напруги і пішов з родини.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!