Співак Шура схуд на 25 кілограмів: шанувальники перестали впізнавати зірку дев’яностих

45-річний співак Олександр Медведєв, більш відомий за псевдонімом Шура, схуд і помолодшав. Шанувальники навіть не відразу впізнали зірку дев'яностих в новому вигляді.

Герой статті свого часу вважався одним з найбільш епатажних представників вітчизняної естради, що зовсім не дивно. Без передніх зубів, з яскравими вбраннями і незвичайним голосом інакше бути й не могло, а його головний хіт «Твори добро» знають всі.

Шура в девяностые
Шура в дев’яності

Як це часто буває, з часом популярність Шури зійшла нанівець — він виправив посмішку і став все частіше з’являтися в різних ток-шоу, закинувши сцену. Проте у Олександра залишилася армія відданих фанатів, які прийшли в захват, побачивши нове фото кумира в Instagram.

На знімку виконавець обіймає березу в чорному оксамитовому піджаку і вузьких джинсах. Публікацію знаменитість супроводжував питанням: «Чи є у мене в стрічці любителі обіймашек?», проте публіка проігнорувала питання, адже вся увага була прикута до змін в зовнішності співака — він помітно схуд.

Його тут же обсипали горою компліментів і проханнями поділитися секретом схуднення:

  • «Ви стрункий тепер, як береза»;
  • «В якій ви чудовій формі! Просто красень»;
  • «Саша, ви виглядаєте просто неймовірно. Як так схудли?»;
  • «Став як 12 років тому»;
  • «Який гарний, стрункий. Чудо!».

Варто сказати, що не так давно Шура переніс 25-ю за рахунком операцію в його житті, на цей раз через грижу шлунка. Тоді він просто пішов на медогляд з подругою за компанію і виявилося, що все досить серйозно:

«Я 12 років пив таблетки від печії і не підозрював, що у мене насправді такі проблеми».

Шура на сцене
Шура на сцені

Не виключено, що саме сувора післяопераційна дієта дозволила артисту домогтися таких результатів.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.