Через рік після заміжжя Аліна Гросу вбралася у весільну сукню: знову заміж?

Співачка і актриса Аліна Гросу опублікувала фото в своєму Інстаграмі, здивувавши шанувальників образом у весільній сукні.

Українська співачка Аліна Гросу активно веде свою сторінку в Інстаграм і часто публікує яскраві кадри зі свого особистого життя. Цього разу красуня опублікувала фото, де вона постала чи то в образі нареченої, чи то в образі Офелії з трагедії Шекспіра «Гамлет». На фото Гросу була одягнена в довге білосніжне плаття з оголеними плечима. Її волосся було завите у великі локони, а макіяж був мінімальним. Аліна сперлася на стіл і прогнула спину, підкресливши достоїнства своєї фігури. «А у вас є в голові штамп, якщо плаття біле – значить весільне», – підписала фото артистка.

Аліна Гросу захоплює шанувальників природною красою

Фанати співачки бурхливо почали обговорювати образ Гросу і засипали її компліментами в коментарях. «Красуня», «чудова», «В цьому образі ти шикарна», – прокоментували підписники.

Нагадаємо, Аліна Гросу влітку минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова. Пара зіграла шикарне весілля в Італії на старовинній віллі в Вероні. У день торжества наречена змінила 4 наряду. Вартість розкішного весілля склала 100 000 євро.

 

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!