Тоді і зараз. Як змінилися Букіни

Остання серія серіалу «Щасливі разом» вийшла в 2013 році. Чим зараз займаються актори популярного проекту, читайте в нашому матеріалі.

Юлія Захарова грала сусідку Букіних Олену Поліно. За сценарієм вони з Геною недолюблюють один одного, але в реальному житті вони з актором Віктором Логвіним – хороші друзі. Зараз Захарова в основному грає в театрі, одна з її останніх робіт  – фільм «Водяна».

 "" Лена Поліно – Юлія Захарова [/caption]

Другий чоловік Олени Поліно, якого грав Павло Савінков, після завершення проекту продовжив зніматися в багатосерійних сериалах. Шанувальники «Щасливі разом» можуть побачити актора в таких стрічках, як «Переїзд» і «Тест на любов» Павло про своє особисте життя не говорить, а в своєму Instagram якось зізнався, що згадує про зйомки «Щасливі разом» з любов’ю і ніжністю.

 "" Анатолій Поліно – Павло Савінков

Олексій Секірін, він же Женя Степанов, теж продовжив зніматися в кіно. Але актор вирішив поєднати це з музичною кар’єрою. Він закінчив курс ударних інструментів в училищі. У 2010 році  разом з Павлом Майкова (Бджола з «Бригади») створили рок-групу «7 відсотків».

 "" Женя Степанов – Олексій Секірін

Наталя Бочкарьова грала 40-річну Дашу Букіну, коли їй було всього 25 років. Але при цьому актриса дуже добре вжилася в роль. Від першого шлюбу з адвокатом Миколою Борисовим в актриси народилися двоє дітей: син Іван і дочка Марія. Після закриття проекту Наталя знімалася в таких фільмах, як «Нічна зміна» і «Ялинки останні». Також Бочкарьова брала участь шоу «Танці з зірками», де познайомилася з Філіпом Кіркоровим. Артисти навіть записали спільну пісню.

 "" Даша Букіна – Наталя Бочкарьова

Віктор Логінов також продовжив акторську діяльність. І успішно пробує себе в ролі ведучого. У 2006 році він вів передачу «Чемпіонат анекдотів» на телеканалі ДТВ, а в 2007 році став – шоу «Інтуїція» на ТНТ. Віктор був тричі одружений. У нього п’ятеро дітей: дочка і 4 сина. До речі, в місті Єкатеринбург (де за сценарієм живуть Букіни) встановлено бронзовий пам’ятник Гені.

 

Гєна Букін — Віктор Логінов

Після «Щасливі разом» Дар’ю Сагалову можна було побачити в таких стрічках, як «По гарячих слідах», «Ідеальний шлюб» і «Ульотний екіпаж». Вона теж, як і її екранна мама, була учасницею шоу «Танці з зірками», і до речі перемогла. Танцями Дарина почала займатися ще до того, як спробувати себе в ролі актриси, тому в 2009 році вона відкрила власну танцювальну школу. Заміжня за бізнесменом Костянтином Масленниковим. У подружжя троє дітей.

Світлана Букіна — Дарина Сагалова

Олександр Якін, він же Роман Букін, почав зніматися в серіалі «Щасливі разом», коли випускався зі школи. Заради серіалу він навіть відклав вступ до університету. Але вже черехз рік він вступив до ГІТІС. Після цього став актором театру Націй. Ще однією екранної роботою він запам’ятався в серіалі «Вісімдесяті». Дружина Олександра – актриса Анна Зайцева. З дівчиною він почав зустрічатися ще в студентські роки.

Рома Букін — Олександр Якін

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Готовий на все: відомі жінки розповіли про романтичні вчинки партнерів.

Нагадаємо, що Пономарьов переспівав легендарну Вовчицю.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.