Погані гени. Зоряні родини, де залежність від алкоголю і наркотиків передалося у спадок

Ми зібрали імена зірок, які успадкували від батьків не найкращі звички.

Актор Роберт Дауні-молодший на старті своєї акторської кар’єри захопився наркотичними речовинами. Спочатку пагубна звичка йому не заважала: він блискуче зіграв підлітка-наркомана у фільмі «Менше нуля» і отримав одну з головних ролей в комедії «Спеціаліст з зніманню». Однак незабаром ця згубна звичка принесла наслідки. Поліція виявила у Дауні героїн, кокаїн і зброю. Його засудили до 16 місяців в’язниці і примусового лікування, а відносини з Сарою Джесікою Паркер припинилися.

 "" Роберт Дауні-молодший і його батько

Дауні не раз говорив, що наркотична залежність у нього від батька – режисера, актора і сценариста Роберта Дауні-старшого. Він теж вживав наркотики. Крім того, сина Дауні-молодшого теж втягнули в зберіганні кокаїну.

 "" Уїтні Х’юстон з дочкою

Співачка Уїтні Х’юстон стала залежна від наркотиків на піку популярності, а підсадив її на це чоловік – музикант Боббі Браун. Уїтні і Боббі були дуже різними – співачка в дитинстві була добродушною і позитивною, а її чоловік мав славу поганого хлопця. У шлюбі у них народилася дочка Христина, але у дівчинки було важке дитинство через постійні сварки між батьками. І вже до повноліття вона пристрастилася до наркотиків, а через три роки після смерті матері вона померла від передозування.

 "" Бен Афлек з батьком

Бен Афлек давно страждає від алкозалежності. Він почав боротися зі згубною звичкою в 2001, а останній сеанс завершив в минулому році. Протягом курсу лікування його підтримувала дружина, але рік тому вони розлучилися. Сам актор розповідає, що у його бабусі і тата були проблеми з алкоголем. І свою пристрасть до міцних напоїв він пояснює генами. Крім того, його брат Кейсі Аффлек сам неодноразово заявляв, що боїться спиться через спадковість.

 "" Демі Мур з дочками

Актриса Демі Мур неохоче згадує дитячі роки. Її виховували мати і прийомний батько, які постійно напивалися, влаштовували п’яні розгули і періодично потрапляли до в’язниці. Коли Демі вийшла заміж за рокера Фредді Мура, то й сама захопилася наркотиками. Але із згубною звичкою розпрощалася через страх згубити кар’єру. До речі, дочки Демі і Брюса Вілліса також лікувалися від алко та наркозалежності.

 ""

Емінем і його мама

Репер Емінем теж страждав через пристрасть до наркотиків. Ця проблема у нього родом з дитинства. Справа в тому, що його мати Деббі Нельсон вживала алкоголь і наркотики. Одного разу Емінем зізнався: «Я не розумів, що в нашій родині панувала наркоманія. Тепер, коли я усвидомлюю, що у мене є залежність, я виразно співчуваю власній матері ». Репер також заявив, що він позбувся шкідливої звички 9 років тому.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тоді і зараз. Як змінилися Букіни.

Нагадаємо, що таксист з Казахстану заспівав із зіркою серіалу «Школа». Від їх виконання плакали навіть чоловіки.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.