Мокра, зухвала, пустотлива і весела: що Настя Каменських публікує в Інстаграм. Потапу і дітям краще не дивитися

Співачка Настя Каменських розвиває не тільки нішу ТВ, а ще й Ютуб, і Інстаграм. В останній соціальній мережі у неї досить великий блог, за яким стежать понад п'ять мільйонів чоловік.

Його NK веде регулярно, публікуючи туди свої соковиті знімки. Сьогодні ми зробимо огляд на її самі викликають пости, які точно буде непристойно показувати дітям.

Ніхто не зможе посперечатися з тим, що на вершину списку варто винести саме цей знімок. Шанувальники в подиві – як соціальна мережа пропустила публікацію такого контенту? Адже тут співачка в чому мати народила. Мабуть, Настя знає якісь спеціальні прийоми або володіє великими силами. А шанувальники оцінили її “неприкритий сором “, і залишили чимало лайків.

Фотографії в купальнику завжди були козирною фішкою зірок. Вони знають, що глядачів хлібом не годуй, дай на щось подивитися. Тут мокре і крихітне чорне ледве помітно на її підтягнутому тілі.

Це відео з Настею набрало близько мільйона переглядів. Напевно, тому що настільки яскравий і непередбачуваний спосіб Каменських на-віч.

Тілесне нижню білизну і м’який бронзовий загар надали дружині Потапа деякого шарму та жіночності. За рахунок цього вона виглядає ефектно і апетитно.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.