Дочка Любові Успенської показала, як королева шансону виглядала до пластики: співачка змінилася до невпізнання

Тетяна Плаксіна, дочка Любові Успенської, показала архівне фото королеви шансону до пластики і до блонда. Співачку просто не впізнати.

Варто сказати, що спадкоємиця артистки часто опиняється в центрі уваги її шанувальників через неоднозначні висловлювання і досить скандальні вчинки.

Ще взимку весь шоу-бізнес стежив за сімейним конфліктом, коли Таня звинуватила матір у домашньому насильстві і поїхала в США до батька. Сама Любов назвала слова доньки маячнею і не стала фінансово допомагати їй з переїздом до Америки.

Татьяна Плаксина
Тетяна Плаксіна

А нещодавно дівчина поділилася рідкісним знімком Успенської, на якому їй немає і двадцяти. У фанатів з’явилася унікальна можливість подивитися на зірку такою, якою її створила природа — без єдиного сліду пластики і всім звичного блонда.

Любовь Успенская
Любов Успенська

Виконавиця постала перед об’єктивом камери з мінімумом макіяжу, акуратно зібраним в хвіст волоссям і в наряді з квітковим принтом. Майбутня знаменитість кокетливо посміхається, надягаючи сережку, і дивиться в бік. Кадр Тетяна підписала коротко — «Мама».

Любовь Успенская в молодости
Любов Успенська в молодості

Перед цим дівчина також опублікувала і архівну фотографію тата — бізнесмена Олександра Плаксіна. Любов одружена з ним вже більше 30 років, хоча останнім часом відносини між подружжям погіршилися. Успенська вважає, що він погано впливає на їх дочку, потураючи її капризам.

Александр Плаксин в молодости
Олександр Плаксін в молодості

Раніше співачка говорила, що хотіла б помиритися з Танею, але та поки не йде на контакт. Цілком можливо, перший крок до примирення зроблений і дівчина виставляє фото зіркової матері в якості вибачень. Таким чином вона натякає, що своєю красою повністю зобов’язана тільки матусі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.