Як Дан Балан виглядав до «Голосу країни»: таким його не бачила навіть Тіна Кароль

Тіні Кароль вже давно приписують роман з відомим молдавським співаком і хоча йому вже за 40, своє особисте він дбайливо приховує від публіки. Нарешті шанувальники отримали можливість подивитися, як Дан Балан виглядав до шоу «Голос країни».

Артист родом з Кишиніва, його батько є дипломатом, а мама телеведучою, вона ж і поділилася архівними фото сина. Дан в родині не єдина дитина — ще у нього є молодша сестра, яка теж працює в шоу-бізнесі.

Маленький Дан с мамой
Маленький Дан з мамою

Коли герою статті було 10, батьки подарували йому акордеон. Незважаючи на те що він закінчив музичну школу, вищу освіту Балан отримував в сфері юриспруденції.

Детское фото Дана Балана
Дитяче фото Дана Балана

Цікаво, що мама з татом пообіцяли йому подарувати новий синтезатор, якщо він поступить в інститут.

Дан играет на аккордеоне
Дан грає на акордеоні

Так все і сталося — Дан став студентом, зібрав свою першу групу «Inferialis» і зрозумів, що його цікавить тільки музика. Кинувши юриспруденцію, він впритул зайнявся власною музичною кар’єрою.

Дан Балан с мамой
Дан Балан з мамою

Пізніше майбутня зірка заснував новий проект під назвою «O-Zone», з яким і придбав велику впізнаваність. Балан і писав пісні, і сам їх продюсував, а в 2005-му на піку популярності група припинила своє існування. Після цього співак повністю пішов у сольне плавання, про що не пошкодував.

Дан и Людмила Балан
Дан і Людмила Балан

У минулому році герой статті став наставником у вокальному талант-шоу України «Голос країни», де його підопічна здобула перемогу. Як вважають прихильники артиста, там же у Дана і зав’язався роман з українською співачкою Тіною Кароль.

Дан в подростковом возрасте
Дан в підлітковому віці

Ніяких офіційних підтверджень цьому з боку зірок немає, але вони нічого і не заперечують, тільки підігріваючи інтерес публіки.

Більш того, мама Балана Людмила на сцені «Голосу» одного разу і зовсім натякнула на можливе весілля, сказавши, що вже підготувала весільну пісню.

Дан Балан в юности
Дан Балан в юності

З огляду на це, фанати просто згорають від нетерпіння і не можуть дочекатися, коли ж солодка парочка перестане приховувати свої стосунки.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.