Як Заворотнюк буде виглядати в старості? Зовсім не та красуня, яка є зараз

Анастасія Заворотнюк вже більше року не з'являється на публіці. Всьому виною її онкологія, яка з'явилася після штучного запліднення.

Спочатку ходили чутки, що “Моя прекрасна няня ” лікується в Росії, потім говорили, що вона проходить курс лікування в США – саме в тій клініці, де перед смертю проходила експериментальне лікування її колега по цеху Жанна Фріске. Зараз інсайдерські джерела, наближені до Заворотнюк стверджують – артистка поправилася. Зараз вона перебуває вдома, і вже зовсім скоро готова буде вийти на публіку.

Однак це теж тільки припущення і чутки. Ми припустили що буде, якщо лікування артистки затягнеться, і вона не буде з’являтися на екранах телевізорів до своєї старості. Хотіли б дізнатися, що буде з Заворотнюк через 20 років?

Анастасія Заворотнюк в старості
Анастасія Заворотнюк в старості

Фотоексперімент показав, що він красуні залишаться тільки зморшки і сиве волосся. Однак скільки б років не було Анастасії Заворотнюк, вона все одно буде вражати своєю шикарною посмішкою і очима тієї милої і безтурботним няні Віки.

Анастасія Заворотнюк в старості
Анастасія Заворотнюк в старості

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.