Лоліта після розлучення сильно змінилася і стрімко схудла: «Ноги, як сірники»

Співачка Лоліта в своєму Інстаграмі опублікувала нову фотографію, яка вразила шанувальників артистки.

Нещодавно відома співачка Лоліта Мілявська розлучилася зі своїм п’ятим чоловіком Дмитром Івановим. Причиною розлучення стала зрада чоловіка. Шлюборозлучний процес тривав цілих 10 місяців. Чергове розставання, мабуть, добре вплинуло на Лоліту – вона змінила імідж і помітно схудла. Тепер, замість довгого волосся артистка носить стильне каре.

Лоліта змінила імідж
Лоліта змінила імідж

Нещодавно, на своїй сторінці в Інстаграм Лоліта опублікувала відео і повідомила, що зараз працює над новою піснею «Марочка». На ролику співачка в короткому бежевому платті і масивних черевиках крокувала по біговій доріжці.

Варто відзначити, що Лоліта помітно покращала і добре схудла. Це оцінили і підписники артистки. «Підкажіть, як отримати таку форму?», «Я завжди говорю, що жінка в розлученні гарнішає», «На трідцаточку вік», «стройняшка», – прокоментували фоловери.

Нагадаємо, в одному з інтерв’ю Мілявська розповіла, що зустріла вже нового обранця. За словами співачки, цей чоловік – бізнесмен, який задаровує її подарунками і всіляко оточує увагою. Лоліта була відвертою і сказала, що якщо чоловік покличе її заміж – вона обов’язково погодиться.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.