Рената Літвінова без сорому снідає на людях в платті, яке ось-ось з неї впаде: нескромне жінка без комплексів

Актриса, кінорежисер, сценарист і телеведуча Рената Літвінова без сорому снідає прямо в кафе в платті, яке ледь на ній тримається. Подруга Земфіри в черговий раз довела, що у неї абсолютно немає комплексів.

У свої 53 героїня статті продовжує блищати на сцені і дивувати публіку найсміливішими і яскравими образами. Зірка заслуговує на звання ікони стилю, про що говорять її елегантні наряди для виходу в світ.

Варто сказати, що до витонченого смаку артистки все вже давно звикли, але днями Рената вбила шанувальників наповал, показавши, в якому вигляді вона виходить на звичайний сніданок.

Элегантная Литвинова
Елегантна Літвінова

Літвінова поділилася в Instagram воістину гарячим фото. Знаменитість п’є каву в легкознімаємому жилеті, яким замінила плаття, причому нижньої білизни під ним немає. Доповненням образу стали браслет, ланцюг і напівпрозорий ободок для волосся. Макіяж актриса теж зробила досить-таки зухвалий.

Рената Литвинова завтракает
Рената Літвінова снідає

Підписала публікацію Рената так: «Спогади про московські сніданки — неодмінно з кимось коханим».

Звичайно, підписники тут же почали ділитися в коментарях емоціями від побаченого:

  • «А очі, які очі…»;
  • «Ви прекрасні»;
  • «Вами можна милуватися нескінченно»;
  • «Плаття не скромне, але вам дуже йде!»;
  • «Рената, ви нескінченно красиві!».
Рената Литвинова
Рената Літвінова

Втім, з усім сказаним важко сперечатися, тим більше якщо взяти до уваги вік — такій фігурі можуть позаздрити навіть молоденькі дівчата. Але не можна не відзначити, що Літвінова ретельно стежить за собою, саме тому ми маємо можливість спостерігати за такою чарівною Ренатою.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.