Хот-доги і чіпси: улюблена шкідлива їжа зіркових красунь

Хто сказав, що в моді правильне харчування? Зоряні красуні ламають стереотипи про харчову культуру 21 століття. Поки фінтес-блогери і тренери публікують фото із зеленню і відварною куркою, знамениті актриси і співачки не соромляться своїх пристрастей до їжі. Ми зібрали добірку фото, на яких зірки насолоджуються шкідливою їжею.

 "" Актриса Шарліз Терон не проти з’їсти пачку чіпсів. І треба визнати така їжа не впливає на її зовнішність. Виглядає зірка чудово.  "" Камерон Діаз не те що не соромиться шкідливої їжі. Вона спокійно вживає ці продукти у всіх на очах.

 "" Різ Уізерспун, як і її колега, також вважає за краще їсти і спостерігати за спортивними подіями.  "" Не раз ловили на вживанні фаст-фуду і пару Міли Куніс і Ештона Катчера.  "" Вживають заборонені продукти і ті зірки, яким за статусом не належить їсти шкідливу їжу. Тут, наприклад, компанію Майлі Сайрус склала модель Белла Хадід.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Татусева дочка виросла. Як зараз виглядає Галина Сергіївна.

Нагадаємо, що Тіна Кароль прокоментувала паніку навколо коронавірусу та розказала, яких порад лікарів притримується.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.