Салони краси, одяг і квартирне питання: яким бізнесом займаються зірки

Талановита людина - талановита в усьому. І якщо хтось прославився завдяки голосу або акторській майстерності, то не факт, що він не досягне успіху в іншій справі. Тим паче, що популярне ім'я може «зіграти на руку». Ми підготували добірку, яким бізнесом займаються зірки.

Сімейний підряд Сергія Жукова та Регіни Бурд відкрили мережу кафе-кондитерських «Любов і солодощі». Таких закладів вже дев’ять. В меню навіть є ласощі від іншої зірки Анни Седокової! І треба сказати, що на кондитерському бізнесі Сергій таки заробив більше, ніж за час естрадної кар’єри. Завдяки своїй справі, Регіна та Сергій потрапили в список Forbes.

 "" Сергій Жуков і Регіна Бурд

Актриса Анна Хилькевич відкрила nail-студію «Культура манікюру». Ціна на покриття гель-лаком тут – 1800 р., а педикюр коштує від 3100 р. Також Ганна активно просуває свій бізнес за рахунок Instagram-аккаунта. На сторінці щодня з’являються нові фото дизайну красиві знімки власниці.

 "" Анна Хилькевич володіє нігтьової студією

Ольга Бузова майстер на всі руки. Вона і співає, і шиє, і навіть готує. Дівчина відкрила ресторан BuzFood. Меню тут, до речі, тематичне: можна спробувати «Бузцезарь» і буррату «Мало половин». Одним ресторанним бізнесом Ольга не обмежилася. У неї є власна лінія одягу під назвою Olga Buzova Design. Також вона відкрила три магазини біжутерії Bijoux Room.

 "" Ольга Бузова

Репер Тіматі теж на одній справі не зупинився. По-перше, він володіє мережею бургерної «Black Star Burge». До речі, в день відкриття черга простягалася на весь Новий Арбат. Також в розпорядженні виконавця – три барбершопи, тату-салони, бренд одягу «Black Star Wear», автомийка «Black Star Car Wash», картинг «Black Star Karting». Він також володіє компанією з випуску та поширенню музичного контенту «Make It Music» і агентством маркетингових комунікацій по роботі з артистами і спортсменами «Global Star Russia».

 "" Тіматі

Іван Ургант – один із співвласників агентства елітної нерухомості W1Evans. Незважаючи на приставку «елітна», вони займаються не тільки дорогими будинками, але і звичайними квартирами. З напарником по сцені Олександром Цекало Іван відкрив ресторан «The Сад», який спеціалізується на європейській, китайській та індійській кухні. «Родзинка» криється в тому, що всі страви адаптовані під харчові вподобання жителів столиці.

 "" Іван Ургант паралельно займається елітною нерухомістю

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Хот-доги і чіпси: улюблена шкідлива їжа зіркових красунь.

Нагадаємо, що таксист з Казахстану заспівав із зіркою серіалу «Школа». Від їх виконання плакали навіть чоловіки.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.