(Відео) Жан-Клод Ван Дамм танцює: в молодості і зараз. Шоу “Танці з зірками” – відпочивають!

Цей танець Ван Дама цікаво подивитись, до того ж актор ще молодий і привабливий. Хоча і сьогодні Ван Дам в прекрасній фізичній формі.

Всім відомий прекрасний актор Жан Клод Ван Дамм, завоював популярність у глядачів своїм бійцівським майстрових. У всіх фільмах він виходить переможцем добра зі злом. Однак не тільки його фізичну досконалість дало йому популярність. Виявляється Ван Дамм прекрасно танцює. Пластика тіла і руху у нього досконалі. Навряд чи хтось з нашого шоу “Танці з зірками” зможе це повторити.

Але все одно цей танець Ван Дамма цікаво подивитися, до того ж актор ще молодий і привабливий. Хоча і сьогодні Ван Дам в прекрасній фізичній формі.

Відео: Ван Дамм танцює – в молодості

Також ви можете оцінити як сьогодні у свої 60 років може танцювати талановитий актор

Відео: Ван Дамм – танцює на парковці

Порівняли танці Ван Дамма в молодості та зараз?

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.