Самі незвичайні моделі в світі, які користуються шаленою популярністю – і з недоліку можна зробити родзинку

Останнім часом не тільки західне суспільство все далі відходить від стандартизації жіночої краси, але і серйозні модельні агентства - якщо раніше кар'єру на подіумі могли будувати тільки довгоногі красуні, але тепер вона відкрита і для дівчат з особливостями.

Серед сучасних знаменитих моделей майже у кожної є своя «родзинка», яка приваблює увагу. Але хто вони – самі ексцентричні і популярні?

Вінні Харлоу

Шантель Браун-Янг, більш відома в модельних колах як Вінні Харлоу, не могла рости з мрією стати моделлю – її захворювання в той час було вироком для участі в конкурсах краси. Справа в тому, що дівчина хворіє вітіліго, тому її шкіра пігментрована нерівномірно: на певних ділянках меланін чомусь не виробляється.

Шантель Браун-Янг
Шантель Браун-Янг

Але її шлях до модельної слави почався на шоу «Топ-модель по-американськи» і успіх прийшов досить швидко. Тепер великі «плями» білого на тлі тіла темношкірої Вінні виділяють її серед ровесниць і колег.

Шантель Браун-Янг
Шантель Браун-Янг

Харнаам Каур

Модельна кар’єра Харнаам Каур теж була приречена її діагнозом – синдром Штейна-Левенталя, особливістю якого є надмірний ріст волосся по всьому тілу, не давав шансів вміститися в стандарти краси.

Харнаам Каур
Харнаам Каур

На дівчину очікували або постійні і марні спроби позбутися від рослинності, або смиренність – коли вона видаляла волосся, вони тільки починали рости інтенсивніше. Британку з індійським корінням довелося прийняти себе і свою «бороду». У 16 років вона почала шукати себе в релігії і випадково потрапила на очі модельному агентству, нею зацікавилися відразу кілька модних будинків. Незважаючи на скептицизм самої Харнаам, вона погодилася на оплачене навчання і незабаром стала дуже затребуваною.

Харнаам Каур
Харнаам Каур

Тандо хопу

Гени Тандо Хопи унікальні – вона належить до негроїдної раси, при цьому будучи альбіносом.

Тандо хопу
Тандо хопу

Її цікаві риси обличчя і дивовижна зовнішність сподобалася багатьом фотографам, які приїжджали знімати місцеві африканські народи, і саме через фото дівчину знайшли модні будинки. Зараз Тандо вкрай успішна і не раз з’являлася на обкладинках топових видань.

Моффі Гарді

Діагноз Моффі Гарді менш помітний на перший погляд, чому особливості інших дівчат – але якщо придивитися, то незвичайність Моффі різко стає очевидною. Під першим, звичайним враженням від відмінних параметрів і серйозних риса особи криється сильне косоокість.

Моффіт Гарді
Моффі Гарді

Цей «недолік» став головною фішкою моделі, і вже довгі роки вона не знає відбою від популярності, нерідко знімаючись в великих планах. Від ідеї зробити операцію по корекції зору дівчина відмовилася.

Мелані Гайдос

У Мелані Гайдос, ще однією успішною моделі, дуже рідкісне генетичне порушення, сильно деформувалася її вигляд. Назва її хромосомного збою – ектодермальна дисплазія.

Мелані Гайдос
Мелані Гайдос

Через неї дівчина схожа на іншопланетянку, ніж та підкорила подіуми провідних світових будинків, а також багатьох епатажних модельєрів.

Мелані Гайдос
Мелані Гайдос

Арміне Арутюнян

Видатні національні риси вірменки Арміне Арутюнян зробили з неї одне з найбільш пізнаваних облич будинку Gucci – густі брови і розкішне волосся додали до зовнішності привабливу перчинку. Контракту від моделі чекають і багато інших модних будинків, але поки дівчина відмінно себе почуває на європейському подіумі.

Армине Арутюнян
Арміне Арутюнян
Армине Арутюнян
Арміне Арутюнян

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.