62-річна мама Балана вразила публіку розкішною фігурою: не відстає від невістки Тіни Кароль

Шанувальники впевнені, що між Тіною і Даном роман, причому потенційні свекруха і невістка вже знайомі. Публіка порівнює їх при будь-якому випадку, а на цей раз 62-річна мама Балана приголомшила своєю розкішною фігурою. Від Кароль анітрохи не відстає.

Людмила Балан — зірка молдавського телебачення, ведуча розважальних шоу і активний користувач соціальних мереж. Жінка часто ділиться зі своїми фанатами новими фото. Днями вона поділилася знімком, на якому постала в стильній рожевій сукні у великий горох з відкритим верхом.

Витончений наряд оголив пишну зону декольте і плечі героїні статті. Кокетливості додало підняте волосся і погляд в бік, а нюдовий макіяж ідеально доповнив образ.

Звичайно, користувачі відразу обсипали Людмилу безліччю компліментів:

  • «Неймовірна»;
  • «Ви — приклад для наслідування! Будьте щасливі і радуйте нас частіше!»;
  • «Квіточка наша»;
  • «Чудова»;
  • «Я захоплююся вами»;
  • «Цей колір вам дуже пасує».

І це далеко не всі приємні коментарі на адресу мами молдавського співака Дана Балана.

Варто сказати, що чутки про відносини її сина і Тіни Кароль стали з’являтися після того, як вони зустрілися в проекті «Голос країни». У фіналі сезону вони заспівали композицію «Пам’ятаєш» вдома у артистки.

Дан Балан и Тина Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Інтриги додало і те, що Людмила виконала на головній вокальній сцені країни українську народну весільну пісню «Горіла сосна, палала», немов натякаючи на майбутнє продовження цього зіркового роману.

При цьому ні Дан, ні Тіна ніяк не коментують подібні чутки, так що багато хто сприймає їх мовчання за згоду. Продовжуємо стежити за ситуацією.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.