«Сільська воображуля»: Ліза Галкіна в кофтині з квіточкою і джинсах з лампасами позує в полі

Шестирічна Ліза Галкіна взяла участь у трендовій фотосесії зі стогом сіна, для якої підібрала дуже вдалий наряд — кофточку з квіточкою і джинси з лампасами.

У перші осінні вихідні зіркові батьки Примадонна і Максим Галкін влаштували вилазку з дітьми в поле, неподалік від їх замку. Зрозуміло, що не обійшлося без фотографій.

Чарівна Ліза з соломинкою в роті і з кепкою на голові позувала поруч зі стогом сіна. Гуморист просто не міг не поділитися цими кадрами з шанувальниками, підписавши серію так: «Моя сільська воображуля!».

Підписники Максима прийшли в справжнє захоплення від фотографій дівчинки, а також відзначили, як сильно вони з братом схожі:

  • «Диво-дитина»;
  • «Вона просто чарівна»;
  • «Ось зараз дійсно побачила, що діти двійнята. На першому фото думала Гарік, поки волосся пшеничне не розгледіла»;
  • «Навіть до ворожки не ходи… У майбутньому актриса! Спостерігаю і просто дивуюся»;
  • «Лізонька прекрасна».

І це лише мала частина теплих слів на адресу крихітки, з якими важко не погодитися.

Варто сказати, що в цьому році Ліза і Гаррі пішли в перший клас. Дітлахи ходять в приватну гімназію в сусідньому селі, де навчання обійдеться батькам у 3 мільйони рублів на рік за двох.

Гарри и Лиза в школе
Гаррі і Ліза в школі

Звичайно, мама з татом захотіли бути присутнімм на лінійці і порадіти за своїх спадкоємців. Алла Борисівна при цьому не стрималася і пустила сльозу, адже діти так швидко ростуть.

Ліза і Гаррі Галкін пішли в перший клас
Ліза і Гаррі Галкіни пішли у перший клас

Ще недавно публіка спостерігала за першими кроками двійнят, а тепер вони вже гризуть граніт науки.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.