Анна Семенович запустила себе далі нікуди: потрійне підборіддя і качині губи налякали шанувальників

Відома російська акторка і співачка Анна Семенович запустила себе далі нікуди. Зірка вирішила постати перед шанувальниками справжньою, чимтільки відлякала їх.

Соковиті форми героїні статті завжди привертали увагу публіки, але з новою фотографією в Instagram вона отримала зворотну реакцію від користувачів мережі.

Цей знімок був зроблений під час зйомок кліпу на пісню «Хочеш», в якому Анна грає роль угодованої дами, яка бажає схуднути заради чоловіка. Таким неординарним способом Семенович спробувала привернути фанатів до занять спортом і правильного харчування.

Актриса вміє посміятися над собою, чого не скажеш про деяких коментаторів. Звичайно, багато хто відзначив почуття гумору знаменитості, проте не обійшлося і без тих, хто дорікнув її в зайвій повноті:

  • «Ви справжня хрю»;
  • «Так без фільтрів ви така і є»;
  • «Якщо чесно, ви зараз не в кращій формі. Вам потрібно худнути. Беріть себе в руки»;
  • «Молодець, не посоромилася викласти фото як є»;
  • «Хоча б на себе схожа».

Сама Анна вже звикла до критики хейтерів, тому не приймає її близько до серця. Хоча на таке ставлення до подібних коментарів пішли роки — раніше у зірки було безліч комплексів.

Анна Семенович
Анна Семенович

У телешоу Лєри Кудрявцевої «Секрет на мільйон» колишня солістка групи «Блестящие» зробила відверте зізнання:

«Я чесно стояла перед дзеркалом і плакала. Сама струнка — талія, ніжки. І величезні груди. Я здаюся товщою, ніж є насправді, тому що телевізор ще плюсує кілограми. У мене були такі комплекси, ти собі уявити не можеш».

Нарешті теледіва перестала звертати увагу на думку злостивців і зажила щасливо.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.