Стан улюблениці мільйонів, прекрасної Маргарити Терехової різко погіршився – вона не ходить, осліпла і нікого не впізнає

Рідні Ntht[jdj] вже 15 років живуть з її невиліковною хворобою. Сама актриса, коли дізналася про свій діагноз, заборонила фотографувати її та розповідати подробиці пресі. Вона сказала, нехай її запам'ятають здоровою, красивою і зухвалою.

Але очевидно стан Терехової настільки важкий, що пішли чутки про її смерть. Рідні їх спростували, але зізналися – актриса на межі.

Всі шанувальники творчості Маргарити Терехової з тривогою чекають новин від її родини – стан здоров’я артистки хвилює багатьох останнім часом. В кінці літа актрисі виповнилося 78 років, але вже більше десяти років вона не з’являється на публіці через важку хворобу. Так і виходить, що єдину інформацію про стан Терехової виходить дізнатися тільки від близьких.

 Маргарита Терехова в роли Миледи
Маргарита Терехова в ролі Міледі

З слів рідних на інтерв’ю до дня народження радянської артистки, її хвороба Альцгеймера, на жаль, прогресує. Показувати її фотографам і журналістам ніхто не збирається, але син Олександр і невістка Тетяна Найник повідомили, що Терехова отримує належний медичний догляд, з нею цілодобово хтось поруч. Сама актриса вже не ходить, майже втратила зір, не впізнає рідних, не розуміє, що відбувається. Вона забула, що була актрисою, все стерлося з пам’яті.

Шанувальники засмутилися від таких слів, але всім відомо, що хвороба Альцгеймера невиліковна. Але турбота про неї з боку сім’ї і старання по збереженню життя роблять свою справу, і артистка залишається з нами.

Залишається побажати їй сили духу. А ми запам’ятаємо її юною і красивою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.