Криві зуби і косі очі: Сніжана Бабкіна показала, як виглядала до зустрічі із зірковим чоловіком

Дружина Сергія Бабкіна Сніжана теж нерідко з'являється на ТБ разом зі своїм чоловіком, а в Інстаграм за нею стежать майже 200 тис осіб.

Сама вона називає себе музою свого чоловіка, і завжди підтримує його на заходах. Сьогодні їх доньці виповнилося 10 років. В честь цього Сніжана виклала своє фото, на якому їй 10 років. Шанувальники відзначили – незважаючи на те, що зараз вона красуня, в дитинстві дівчинка була справжнім “гидким каченям “.

https://www.instagram.com/p/CE1-FhKj-zt/

“Мамуля за моє щасливе, усміхнене, дурненьке дитинство !! “, – підписала знаменитість ці знімки.

Нагадаємо, в шлюбі Сергій і Сніжана Бабкін складаються вже 11 років. За цей час у них з’явилося троє дітей. Молодшому, Єлисею, виповнився рік. Він народився 18 червня 2019 го. Дочки Бабкіна Веселін – 10, Артуру – 13 років. У Бабкіна є також 14-річний син Ілля, який живе з першою дружиною музиканта. Цього року Сніжані Бабкіної виповнилося 35 років.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.