Анна Седокова відкинула зайвий одяг і влаштувала “вологу” фотосесію

Седокова славиться не тільки мелодійним голосом, але і великим об'ємом в області декольте, на яке так часто задивляються шанувальники.

Відома співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Цього разу вона вирішила показати на фотосесії всю свою пристрасть і грайливість. Дівчина одягла найпривабливіше і саме прозоре чорну білизну, і забралася в басейн з блакитною водою.

Мабуть, це не просто фото для залучення уваги, а фото для якоїсь особливого людини

“І раз тобі обіцяла .. ТРИ. На добраніч “, – підписала знімок Седокова. Шанувальники не дуже зрозуміли посил цього підпису, однак оцінили всю пристрасть, яку співачка хотіла показати. Пікантне зображення в прозорому міні чорного кольору нікого не залишило байдужим. При цьому Ганна не упустила можливості блиснути і обручкою, яку подарував їй молодий коханий, баскетболіст Яніс Тімма, зробивши красуні пропозицію руки і серця ще в липні, на яхті в Майамі, США.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".