Ані Лорак готується до весілля з Єгором Глєбом: нову зачіску і незвичайний макіяж приміряє не просто так

Українська співачка Ані Лорак готується до весілля зі своїм обранцем Єгором Глєбом. Зіркова наречена вже приміряла нову зачіску і незвичайний урочистий макіяж.

Після розлучення з Муратом Налчаджиоглу артистку досить довгий час підозрювали в романі з російським виконавцем Сергієм Лазарєвим. Причиною цього стали їх регулярні появи на публіці разом, не кажучи вже про велику кількість спільних фото.

Проте роман Кароліна (справжнє ім’я Ані Лорак) закрутила не з співаком, а з музичним продюсером лейблу Black Star Єгором Глєбом. Він молодший за героїню статті на цілих 15 років, однак різниця у віці для пари не перешкода.

Ани Лорак и Егор Глеб в гримерке
Ані Лорак і Єгор Глєб в гримерці

Раніше молодий чоловік був одружений на іншій співачці — Тетяні Решетняк, більш відомій за псевдонімом TAYANNA, яка народила йому сина Даніеля. Примітно, що після того як Лорак опублікувала фото з Єгором, його колишня дружина в коментарях до посту побажала їм любові і щастя.

Судячи з усього, у них дійсно все добре, а шанувальники впевнені, що відносини парочки вийшли на новий рівень і вони вже готуються до весілля.

Нещодавно Ані поділилася новими фотографіями, де постала з новою зачіскою. Пізніше стало ясно, що це кадр з її кліпу на пісню «Твоей любимой». Саме в ньому відбувся дебют 9-річної дочки виконавиці Софії.

Ани Лорак в новом образе
Ані Лорак в новому образі

Ось як на таку Лорак відреагували коментатори:

  • «Хай живе любов!»;
  • «Ви шалено красива»;
  • «Як завжди яскраво».

Особливо багато відгуків щодо кліпу, від якого залишилася в захваті абсолютна більшість шанувальників зірки.

Ани Лорак с дочкой Софией
Ані Лорак з донькою Софією

Не можна не відзначити, що останнім часом співачка просто сяє від щастя — тут явно не обійшлося без заслуги Єгора, так що продовжуємо стежити за ситуацією і надалі.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.