Як виглядають і чим займаються дорослі діти Орбакайте, Макаревича, Нагієва та інших зірок (фото)

Крістіна Орбакайте, Дмитро Нагієв, Андрій Макаревич та багато інших артистів можуть по-справжньому пишатися своїми спадкоємцями. Давайте подивимося, як виглядають і чим зараз займаються дорослі діти зірок.

Герої нашої сьогоднішньої статті виросли, стали гарними, успішними і вже навіть збирають власні армії шанувальників. Звичайно, батьки їм у цьому допомогли.

Архип Глушко

Архип Глушко с родителями Наташей Королевой и Тарзаном
Архип Глушко з батьками Наташею Корольовою і Тарзаном

Синові Наташі Корольової і Тарзану вже 18, він з кожним роком все більше нагадує батька, хоча йде по стопах матері. Нещодавно Архип почав пробувати себе в музиці — вчора у нього вийшов перший кліп на пісню «Пляшка вина», а співає він під простим і звучним псевдонімом Грек.

Іван Макаревич

Иван и Андрей Макаревичи
Іван і Андрій Макаревичі

Спадкоємцю лідера групи «Машина часу» зараз 33 і він просто копія зіркового тата. Почасти саме тому Іван зіграв у фільмі Гаріка Сукачова «Дім сонця» свого батька в молодості. Зараз молода людина співає і знімається в кіно.

Кирило Нагієв

Кирилл и Дмитрий Нагиевы
Кирило і Дмитро Нагієвм

31-річний син Дмитра Нагієва є успішним актором, телеведучим і підприємцем. Крім роботи, Кирило любить спорт, а особливо йому подобається катання на гірських лижах.

Микита Пресняков

Никита Пресняков с родителями Кристиной Орбакайте и Владимиром Пресняковым
Микита Пресняков з батьками Крістіною Орбакайте і Володимиром Пресняковим

Дитина Крістіни Орбакайте і Володимира Преснякова-молодшого встигає все — і грати в театрі, і виступати з музичним гуртом, і брати участь в різних телешоу, і зніматися в кіно. Хлопцеві зараз 29.

Дені Байсаров

Дени Байсаров и Кристина Орбакайте
Дені Байсаров і Крістіна Орбакайте

Ще один онук Алли Пугачової, 22-річний Дені, випустився з Кембриджа, він відучився на факультеті бізнес-менеджменту. Рідні безумовно можуть ним пишатися.

Родіон Газманов

Родион Газманов
Олег і Родіон Газманови

Старший син співака Олега Газманова закінчив Фінансову академію при уряді РФ, встиг попрацювати на посаді директора великої російської фірми, але це в минулому. Зараз 39-річний Родіон є лідером власного музичного проекту, з яким регулярно їздить на гастролі.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.