71-річна Алла Пугачова похвалилася стрункими ніжками в сміливому міні: знає, чим привернути Галкіна

Легенда естради Алла Пугачова похвалилася стрункими ніжками в чорній сукні вище коліна. Навіть на восьмому десятку співачка знає, чим утримати молодого чоловіка Максима Галкіна.

Героїня нашої сьогоднішньої статті більше 50 років радує шанувальників своєю творчістю. Любов до музики їй привила мама — з самого дитинства артистка грає на фортепіано.

Багато представників шоу-бізнесу вважають Примадонну цілою епохою в індустрії, а її внесок в розвиток вітчизняної естради — неоціненним. Втім, з ними важко сперечатися, адже другої такої, як Алла Борисівна, не існує.

Алла Пугачева в молодости на сцене
Алла Пугачова в молодості на сцені

Нещодавно на одній з фанатських сторінок зірки в мережі з’явилася фотографія, на якій вона разом з дочкою Христиною Орбакайте співають на сцені, де компанію їм склав Галкін.

Максим Галкин, Алла Пугачева и Кристина Орбакайте
Максим Галкін, Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте

Варто сказати, що останнім часом Пугачова помітно пострункішала, тому звичні балахони замінила на наряди, що підкреслюють фігуру — обов’язково з акцентом на талії і з довжиною вище коліна. На новому знімку якраз такий варіант — силуетне міні чорного кольору.

Здається, королева естради любила чорний завжди. Її особистий стиліст Алішер не раз намагався привчити знаменитість до інших відтінків, але все марно, так що він просто змирився з її смаками і почав відштовхуватися вже від них.

Обворожительная Алла и Максим
Чарівна Алла і Максим

Що стосується Христини, то особливих переваг в стилі вона не демонструє, а на фотографії зі знаменитою матір’ю постала в пісочній сукні-футлярі. У обох, до речі, сяючі тканини, що відмінно виділяє їх на сцені.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.