Як виглядає позашлюбний син Кіркорова від Анастасії Стоцької? У мережу злили перше фото

У співачки Стоцької зараз є дев'ятирічний син, якого вона виховує одна.

У шанувальників колись були підозри про те, що зробив дитини Стоцької саме Філіп Кіркоров. Нагадаємо, українка Анастасія Стоцька стрімко увірвалася в сферу шоу-бізнесу на початку нульових.

Всі знають, що саме Кіркоров став для Стоцької тим самим подарунком долі, і допоміг пробитися “в люди “. Саме він помітив майбутню зірку в Театрі Місяця і запросив на кастинг в мюзикл «Чикаго».

Як виглядає син Стоцької та Кіркрова?

Як виглядає син Стоцької та Кіркрова
Як виглядає син Стоцької та Кіркрова
Як виглядає син Стоцької та Кіркрова
Кіркоров і Лорак

З тих пір між виконавцем і рудоволосої артисткою зав’язалася тісна дружба, яка триває і сьогодні. Цього літа Стоцька разом з дітьми була запрошена на вечірку в будинок Кіркорова в частину восьмиліття його сина Мартіна-Крістіна.

Шанувальники довгий час обговорювали те, що батько сина Стоцької – Кіркоров. Сама ж співачка всіляко заперечує подібні припущення з боку фанатів – вона вже багато років перебуває в законному шлюбі з бізнесменом Сергієм Абгаряном. Йому ж Стоцька та народила сина Сашка і дочка Віра, якій зараз три рочки.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.