У мережу потрапило фото, на якому Тіна Кароль і Юрій Горбунов цілуються: Дан Балан і Катя Осадча розчаровані

Українські артисти Тіна Кароль і Юрій Горбунов стали ведучими восьмого сезону «Танців з зірками». Останній прямий ефір вони завершили дуже зворушливо, чим змусили Дана Балана і Катю Осадчу понервувати.

Це танцювальне шоу є одним з найбільш популярних серед вітчизняних телеглядачів. Вся країна пристрасно вболіває за своїх фаворитів і очікує оголошення результатів до пізньої ночі, навіть коли вранці на роботу.

Шанувальники вважають, що Тіна та Юрій відмінно виглядають разом і справляються зі своїм завданням, хоча деякі образи співачки викликали дуже багато питань у публіки. Проте це ніяк не відбивається на професіоналізмі знаменитості.

Конец второго эфира «Танцев со звездами»
Кінець другого ефіру «Танців з зірками»

Не можна не відзначити, що Кароль і Горбунов добре ладнають і поза проектом. Причому вони не соромляться проявляти свої почуття на очах у публіки.

Однажды Юрий Горбунов схватил Тину за пятую точку прямо на сцене
Одного разу Юрій Горбунов схопив Тіну за п’яту точку прямо на сцені

Так, в кінці другого випуску ведучі ніжно обнялися й поцілувалися в щоку, що, звичайно ж, вдалося зафіксувати на камеру.

Нежности Горбунова и Кароль
Ніжності Горбунова і Кароль

Крім цієї події, фанати так само емоційно обговорюють і виліт пари вагітної Ілони Гвоздьової та Дмитра Танковича. Багато хто вважає, що хореограф буквально підставила телеведучого, адже саме через її особливе становище він не зміг проявити себе на повну:

  • «Відразу було зрозуміло, що ця пара ненадовго. Найімовірніше, їх вигін замислювався з самого початку. Шкода. Я б подивилася, як танцює Дмитро. Він виглядає пластичніше багатьох конкурсантів»;
  • «Давайте Дмитра Танковича в наступний сезон! Він ще може багато чого показати»;
  • «Прям якісь проводи Ілони в декрет… Шкода Танковича, він міг би ще потанцювати», пишуть користувачі мережі.
Дмитрий Танкович и Илона Гвоздева
Дмитро Танкович та Ілона Гвоздьова

Зовсім скоро дізнаємося, хто поповнить список вибулих учасників, адже новий випуск вже цієї неділі.

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.